ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαρρής: "Πιστεύω ότι ο Σάντος θα παραμείνει σε μας"

Σαρρής: "Πιστεύω ότι ο Σάντος θα παραμείνει σε μας"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μετά το τέλος του αγώνα με την Ρουμανία και την πρόκριση στο Μουντιάλ εξέφρασε την σιγουριά του για παραμονή του Σάντος στην Εθνική Ελλάδος ενώ υποστήριξε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πανηγυρίζει μια μεγάλη επιτυχία.

Σίγουρος για την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής μετά το τέλος του αγώνα με την Ρουμανία και την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Ο Γιώργος Σαρρής μίλησε και για το πριμ των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος λέγοντας ότι αυτά είναι ήδη συμφωνηθέντα.

"Η ομοσπονδία έχει κάνει μια πρόταση στον Σάντος θέλω να πιστεύω ότι η απάντησή του θα είναι θετική. Πιστεύω να μας απαντήσει θετικά. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες.

Πανηγυρίζουμε μία μεγάλη επιτυχία των παιδιών την ώρα που ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και υποφέρει. Θα ήθελα να σημειώσω ότι χαιρόμαστε γι αυτή την πρόκριση την ώρα που κάποιοι μας περιμένουν στη γωνία. Κάποιοι λοιδορούν και δυσφημούν το ποδόσφαιρο. Κάποιοι κονδυλοφόροι που κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο"

.Σχετικά με το πριμ ξεκαθάρισε:
"Τα παιδιά αυτά από το 2004 και μετά είναι αυτά που συντηρούν την ομοσπονδία. Με αυτά τα χρήματα αναπτύσσεται το ποδόσφαιρο. Με τα χρήματα που θα φέρουν αυτά τα παιδιά θα αναπτύξουμε το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ