ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Είμαι υπερήφανος για την ομάδα"

RECIFE, BRAZIL - JUNE 29:  Head coach Fernando Santos of Greece gestures during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Costa Rica and Greece at Arena Pernambuco on June 29, 2014 in Recife, Brazil.  (Photo by Paul Gilham/Getty Images)
Τα παράπονά του στον επόπτη εκφράσει ο Σάντος GETTY IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος αν και στεναχωρημένος για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ότι δεν κατάλαβε ποτέ γιατί ο διαιτητής τον απέβαλλε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας, επαναλαμβάνοντάς ότι είναι υπερήφανος για την ομάδα και τονίζοντας ότι δεν μπορεί να κατανοήσει την αποβολή του από τον Αυστραλό διαιτητή.

"Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που αποβλήθηκα από το παιχνίδι. Είπα στο διαιτητή ότι μπήκα στον αγωνιστικό χώρο να στηρίξουμε τους παίκτες και εγώ και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, μιας και οι αντίπαλοι έκαναν το ίδιο. Το ίδιο έγινε και τέλος της παράτασης ζήτησα από τον διαιτητή να μπω και εγώ, και μου απαντάει εγώ διατάζω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ομάδα, είμαι πολύ περήφανος γι' αυτή την ομάδα, αν και σήμερα είμαι λυπημένος.

Πίστευα πάρα πολύ στη πρόκριση και οι ποδοσφαιριστές μου το ίδιο. Στην παράταση δεν παίξαμε με τόσο καθαρό μυαλό γιατί παρόλο που είχαμε τις προϋποθέσεις πιέσαμε με ανορθόδοξο τρόπο. Ευχαριστώ.", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας Φερνάντο Σάντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ