ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πραντέλι: "Μην μας φωνάζετε Ιταλ-Γιούβε"

Πραντέλι: "Μην μας φωνάζετε Ιταλ-Γιούβε"

Ο Τσέζαρε Πραντέλι ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να ακούει για Εθνική Ιταλίας αλά... Γιουβέντους ενώ αποκάλυψε τους 11 που θα ξεκινήσουν κόντρα στη Βουλγαρία, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ.

Η Εθνική Ιταλίας θα παραταχθεί στο πρώτο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 έχοντας 7 παίκτες της Γιουβέντους (!) στη βασική ενδεκάδα, με αποτέλεσμα πολλοί να είναι εκείνοι που συγκρίνουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με την πρωταθλήτρια Ιταλίας του Αντόνιο Κόντε.

Όχι όμως και ο Τσέζαρε Πραντέλι, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να υπενθυμίζει στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (6/9), παραμονή του αγώνα στη Σόφια με τη Βουλγαρία, πως κάποιους από τους νυν διεθνείς τους είχε καλέσει εκείνος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προτού καν αναλάβει τη "βέκια σινιόρα" ο Κόντε.

"Δεν θέλω να μας φωνάζετε Ιταλ-Γιούβε. Οφείλω να ευχαριστήσω τον Κόντε, πρέπει όμως να δηλώσω πως συγκεκριμένες επιλογές τις είχα κάνει πριν καν αναλάβει εκείνος τους μπιανκονέρι.

Είχα δεχτεί μάλιστα κριτική για τις τότε επιλογές μου. Όπως για παράδειγμα με τον Τζοβίνκο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 55άχρονος τεχνικός.

Ο Πραντέλι δήλωσε επίσης ότι μετά την παρουσία της στο Euro 2012 η Ιταλία είναι μία ομάδα που όλοι πια θα θέλουν να νικούν, επεσήμανε ότι ο μοναδικός αμφίβολος (προέρχεται από τραυματισμό) είναι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ενώ αποκάλυψε και την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Βουλγαρία.

Αυτοί θα είναι οι: Μπουφόν κάτω από την εστία, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι και Ογκμπόνα στην άμυνα, Μάτζο, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι, Πίρλο και Τζακερίνι στη μεσαία γραμμή, Τζοβίνκο και Οσβάλντο στην επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ