ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πένθος στην Ole και την Αργεντινή

Πένθος στην Ole και την Αργεντινή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Αργεντινή η είδηση του θανάτου του 38χρονου δημοσιογράφου της Ole και πατέρα τριών παιδιών, Χόρχε Λόπεζ, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Βραζιλία, όπου βρισκόταν για να καλύψει το Μουντιάλ.

Ο Λόπεζ επέβαινε σε ένα ταξί, το οποίο συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με διερχόμενο όχημα. Σε αυτό επέβαιναν τρεις ληστές, οι οποίοι είχαν αποδράσει από περιπολικό. Ακολούθησε καταδίωξη της αστυνομίας.

Μετά τη σύγκρουση, το ταξί αναποδογύρισε και "καρφώθηκε" σε μια κολόνα. Ο θάνατος του Λόπεζ ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε στον ώμο. Οι τρεις δράστες, οι οποίοι είχαν διαφύγει με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθησαν αμέσως μετά το ατύχημα και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο.

Η Ole, αλλά και όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος της Αργεντινής πενθεί το χαμό του 38χρονου παλικαριού, που άφησε πίσω του τρία παιδιά. Το συγκλονιστικό είναι ότι η γυναίκα του, η Βέρο Μπρουνάτι, η οποία είναι δημοσιογράφος στη Βραζιλία, έμαθε την είδηση του θανάτου του από τιτίβισμα του Ντιέγκο Σιμεόνε!

Ο Λόπεζ είχε πολλούς φίλους στην Αργεντινή. Ο Μέσι ήταν ένας από αυτούς, αλλά και ο Σαβιόλα. Μάλιστα, ο δεύτερος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν ειδοποιήθηκε για τον χαμό του φίλου του στο Ζέεφελντ, όπου κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Ηταν σε τόσο κακή ψυχολογική κατάσταση, που ζήτησε από τον Μίτσελ να μην προπονηθεί το βράδυ της Τετάρτης (9/7).

Το μήνυμα του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ολλανδία πέρασε από έλεγχο ντόπινγκ. Μέσα από τα αποδυτήρια, έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του αδικοχαμένου Λόπεζ. "Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Τι τρέλα! Είμαστε στον τελικό. Απολαύστε το. Εμεινε ακόμα ένα βήμα. Μια μεγάλη αγκαλιά στην Αργεντινή και μια ιδιαίτερη σκέψη στον Χόρχε Λόπεζ. Αυτή η νίκη είναι για εσένα φίλε. Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένειά σου. Κουράγιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ