ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ: "Εγώ θα έπαιρνα Ρομπίνιο ή Κακά"

Πελέ: "Εγώ θα έπαιρνα Ρομπίνιο ή Κακά"

Ο Πελέ καλούμενος να σχολιάσει τις επιλογές του Φελιπάο Σκολάρι για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τόνισε πως υπήρχε χώρος για έναν εκ των Ρομπίνιο και Κακά.

Ο Φελιπάο Σκολάρι μετά την ανακοίνωση των εκλεκτών που απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ, ακούει κριτικές μία εξ αυτών από τον Πελέ που σχολίασε αρνητικά την απουσία των Ρομπίνιο και Κακά από αυτήν.

"Ο Σκολάρι ήταν συνεπής και δεν επιφύλασσε καμία έκπληξη . Αλλά σκέφτομαι ότι ποδοσφαιριστές πιο έμπειροι όπως ο Ρομπίνιο και ο Κακά θα μπορούσαν να κληθούν και να είναι στην Εθνική"

Ο Πελέ που συνηθίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του εξέπληξε ακόμη μια φορά λέγοντας πως αν ήταν στο χέρι του η δική του λίστα για το Μουντιάλ θα αποτελούνταν από 24 ποδοσφαιριστές και όχι από 23 όπως ισχύει τώρα.

"Δεν ξέρω ποιον θα έβγαζα από την λίστα για να τοποθετήσω έναν από τους δύο, γι αυτό θα έπαιρνα 24. Έναν από τους δύο, όχι και τους δύο. Η απουσία του Ρομπίνιο ήταν μια αρνητική έκπληξη γιατί περίμενα να προσφέρει πολλά με την απόδοση του.", δήλωσε ο Πελέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ