ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέκερμαν: "Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια"

Πέκερμαν: "Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια"

Ο Χοσέ Πέκερμαν έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Κολομβίας για την παρουσία τους στο Μουντιάλ και εξήρε το ταλέντο του Χάμες Ροντρίγκες.

Η Κολομβία μπορεί να ηττήθηκε από την Βραζιλία 2-1 και να αποκλείστηκε από το Μουντιάλ αλλά ο προπονητής Χοσέ Πέκερμαν, μόνο καλά λόγια είχε για τους παίκτες του.

Στις δηλώσεις του ο Αργεντίνος προπονητής χαρακτήρισε καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα το πρώτο γκολ της Βραζιλίας και εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο Χάμες Ροντρίγκες, θα εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο τα επόμενα χρόνια.

" H Κολομβία απουσίαζε από τα προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα και η συμμετοχή μας στην Βραζιλία επανέφερε την ομάδα στο προσκήνιο και κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου.

Δείξαμε ότι έχουμε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και σε όλα τα ματς αγωνιστήκαμε με πάθος. Ήρθαμε στην Βραζιλία για να διακριθούμε και όχι για την συμμετοχή και μόνο.

Δεν είναι εύκολος ένας αγώνας εναντίον της Βραζιλίας. Υπάρχει ένταση. Η Βραζιλία χρειαζόταν τη νίκη και πάλεψε γι' αυτή. Σε κάθε μονομαχία υπήρχε ένταση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις πολλές διακοπές στον αγώνα.

Και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν εκπληκτικό ποδόσφαιρο αλλά μερικές φορές όταν οι ομάδες είναι ισοδύναμες τότε η ένταση στο ματς είναι μεγαλύτερη.

Το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό. Η Βραζιλία ηρέμησε και κατάφερε να δημιουργήσει περισσότερες καλές στιγμές. Μας αιφνιδίασε".

'Όσον αφορά την παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες στο Μουντιάλ ο Πέκερμαν τόνισε: "H παρουσία του στο Μουντιάλ ήταν εξαιρετική. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και έχει φιλοδοξίες.

Ονειρεύεται να συνεχίσει να δείχνει το ταλέντο του και εμείς τον στηρίζουμε. Προσπάθησα να τον καλμάρω και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστιέται με τον τρόπο που αγωνίζεται και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα γίνει ένας από τους καλύτερους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ