ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παπασταθόπουλος: "Να έχουμε καλύτερη παρουσία στο Μουντιάλ"

Παπασταθόπουλος: "Να έχουμε καλύτερη παρουσία στο Μουντιάλ"
INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θέλει να δει την Εθνική Ελλάδας να τα πηγαίνει καλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ρουμανία.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος κοιτάει μπροστά και βάζει τον επόμενο στόχο της Εθνικής Ελλάδος μετά την πρόκριση στο Μουντιάλ με τον αμυντικό της Ντόρντμουντ να θέλει μια καλύτερη παρουσία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Ο αμυντικός της Εθνικής Ελλάδος υποστήριξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Ρουμανία:

«Το θέμα είναι ότι κατορθώσαμε και ανταποκριθήκαμε πάρα πολύ εύκολα στην πίεση. Εκτός από την άτυχη στιγμή του αυτογκόλ δεν έγινε κάτι απειλητικό για μας. Προχωράμε, θέλουμε βελτίωση για το Μουντιάλ. Στόχος είναι να πάμε στο Μουντιάλ και να κατορθώσουμε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη φορά».

Όσο για το «μέταλλο» της ομάδας;
«Κάθε φορά που υπάρχει ένας τελικός, τον κερδίζουμε. Είμαστε σε μια πάρα πολύ μεγάλη διοργάνωση για δεύτερη σερί φορά. Αυτό τα λέει όλα. Ανάλογα με το πρωτάθλημα που έχουμε, η Εθνική είναι χρόνια μπροστά. Μακάρι να γίνει παράδειγμα για όλους τους Έλληνες, γιατί όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά».

Τέλος, για τις συνεχόμενες επιτυχίες, παραδέχθηκε:
«Κανείς δεν το περίμενε αυτό, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν δουλεύεις και ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις, όλα κάποια στιγμή έρχονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ