ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάουριτς: "Η Ελλάδα θα πάει στο Μουντιάλ"

Πάουριτς: "Η Ελλάδα θα πάει στο Μουντιάλ"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Λιχτενστάιν Ρενέ Πάουριτς έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη και εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα προκριθεί στο Μουντιάλ από τα μπαράζ. Διαβάστε τι είπε για τον Καραγκούνη.

Ο προπονητής του Λιχτενστάιν Ρενέ Πάουριτς έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα για τη νίκη και εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα προκριθεί στο Μουντιάλ από τα μπαράζ.

Παράλληλα τόνισε πως η νοοτροπία του Γιώργου Καραγκούνη δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.

Μεταξύ άλλων είπε ο τεχνικός του Λιχτενστάιν:

" Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα η οποία δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, άξιζε τη νίκη και είμαι σίγουρος πως θα προκριθεί στο Μουντιάλ.

Θέλω να συγχαρώ και τη δική μου ομάδα, η οποία αν είχε λίγο τύχη θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ. Η Ελλάδα μπορεί και δημιουργεί ευκαιρίες. Σίγουρα το παιχνίδι της βασίζεται στην άμυνα όμως και επιθετικά είναι πολύ δυνατή.

Είναι μια δυνατή ομάδα και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ομάδα μου, όμως μετά το 30' καταφέραμε να ισορροπήσουμε το ματς. Όσο το σκορ ήταν ισόπαλο πιστεύαμε στη νίκη και ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ".

Για την Ελλάδα και τη Βοσνία: " Η Ελλάδα είναι εξαιρετική στην άμυνα όμως η Βόσνιοι κάνουν ένα πολύ δημιουργικό παιχνίδι".

Για το ποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή ξεχώρισε: " Η ελληνική ομάδα είναι ισχυρή σαν σύνολο όμως η νοοτροπία του Καραγκούνη δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ