ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουμάνια: "Είχα ονειρευτεί αυτό το γκολ"

RECIFE, BRAZIL - JUNE 29: Michael Umana of Costa Rica celebrates the win after the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Costa Rica and Greece at Arena Pernambuco on June 29, 2014 in Recife, Brazil.  (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images)
RECIFE, BRAZIL - JUNE 29: Michael Umana of Costa Rica celebrates the win after the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Costa Rica and Greece at Arena Pernambuco on June 29, 2014 in Recife, Brazil. (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Σε πελάγη ευτυχίας ο Μάικλ Ουμάνια μετά την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι που έστειλε την Κόστα Ρίκα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μάικλ Ουμάνια ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της Κόστα Ρίκα και έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις και τόνισε πως σε καμία στιγμή δεν φοβήθηκε, μιας και είχε ονειρευτεί ότι θα σκόραρε.

"Όταν έβαλα την μπάλα στην άσπρη βούλα, το μυαλό μου ήταν άδειο. Ήξερα τι θα έκανα και πού θα έστελνα την μπάλα. Όταν εκτέλεσα το πέναλτι, σκέφτηκα τη γυναίκα και τα παιδιά μου, όπως και τις οικογένειες των συμπαικτών μου.

Υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά ο Θεός μού είχε δείξει τι μου επιφύλασσε. Είχα ονειρευτεί αυτό το γκολ και γι’ αυτό ένιωθα σίγουρος. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσα να το χάσω. Ήταν το τέλειο απόγευμα", δήλωσε ο 32χρονος αμυντικός και συνέχισε:

"Δεν θα πούμε ψέματα. Από τη στιγμή που το παιχνίδι πήγε στην παράταση και είχαμε μείνει με δέκα παίκτες, θέλαμε να πάμε στα πέναλτι. Δεν αμφέβαλα ποτέ όμως για την πρόκριση. Νιώθω υπερήφανος γι' αυτό που πετύχαμε και το πού σηκώσαμε τη σημαία μας τόσο ψηλά. Χύσαμε ιδρώτα και αίμα για να το καταφέρουμε, αλλά τώρα θέλουμε να πάμε πιο μακριά".

"ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ