ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ριτσόλι σφυρίζει τον τελικό

BRASILIA, BRAZIL - JULY 05: Referee Nicola Rizzoli in action during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Argentina and Belgium at Estadio Nacional on July 5, 2014 in Brasilia, Brazil. Argentina won the match 1-0. (Photo by Bob Thomas/Popperfoto/Getty Images)
BRASILIA, BRAZIL - JULY 05: Referee Nicola Rizzoli in action during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Argentina and Belgium at Estadio Nacional on July 5, 2014 in Brasilia, Brazil. Argentina won the match 1-0. (Photo by Bob Thomas/Popperfoto/Getty Images) POPPERFOTO/GETTY IMAGES

Ιταλός είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γερμανία καθώς η FIFA επέλεξε τον 42άχρονο Νίκολα Ριτσόλι για το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Ο Νίκολα Ριτσόλι είναι ο εκλεκτός της FIFA για τον τελικό του Μουντιάλ, με τον 42άχρονο Ιταλό που θεωρείται από τις κορυφαίες σφυρίχτρες παγκοσμίως να επιλέγεται για να διευθύνει πειθαρχικά την τελευταία χρονικά και σημαντικότερη αγωνιστικά αναμέτρηση της διοργάνωσης.

Ο τελικός ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γερμανία θα είναι το τέταρτο παιχνίδι που θα σφυρίξει ο Ιταλός στη διοργάνωση καθώς είχαν προηγηθεί τα Ισπανία - Ολλανδία, Νιγηρία - Αργεντινή και Αργεντινή - Βέλγιο.

Η επιλογή του Ιταλού από την FIFA ήταν μία μίνι - έκπληξη καθώς φαβορί μέχρι πρότινος ήταν ο Πορτογάλος, Πέδρο Προένσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ