ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μίτσελ διηγείται ιστορίες για Κάμπελ

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 14:  Joel Campbell of Costa Rica celebrates scoring his team's first goal with the ball under his jersey during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Uruguay and Costa Rica at Castelao on June 14, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Ο Τζόελ Κάμπελ έκανε το ματς της ζωής του απέναντι στην Ουρουγουάη GETTY IMAGES

O Mίτσελ αποκάλυψε στον ισπανικό Τύπο την υπόσχεση του Τζόελ Κάμπελ στην προπόνηση του Ολυμπιακού για το Μουντιάλ.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών εξέφρασε την επιθυμία να ξαναδεί τον Κοσταρικανό άσο με την φανέλα των "ερυθρολεύκων" περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο προπονείται ο Κάμπελ.

"Αθλητικό Κέντρο στου Ρέντη: Κάθε πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να πάνε για πρωινό πριν την προπόνηση.

Ο Τζόελ είναι ένας από αυτούς. Πάντα με το ίδιο στυλ, φορώντας τις σαγιονάρες του, με τον αέρα της Καραϊβικής, πηγαίνει και ζητά ένα τοστ και ένα χυμό. Κρύβει κάτι μυστηριώδες και θαρραλέο.

Στα πειράγματα που δεχόταν μετά την κλήρωση για το Μουντιάλ έλεγε πως θα πετύχει γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μου άρεσε πολύ το γκολ που είχε πετύχει με τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έδειξε πως μπορεί να σκοράρει κι αλλιώς.

Απέναντι στην Ουρουγουάη έδειξε όλες τις αρετές του. Ελπίζω να τον ξανασυναντήσω και να μας πει ‘τι σας είπα πως θα πετύχω ένα γκολ απέναντι σε καθέναν παγκόσμιο πρωταθλητή;’. Ήδη έχει ένα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ