ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kατοστάρισαν

Kατοστάρισαν

Ο Ζιρού σημείωσε το 100ο γκολ της Γαλλίας σε Μουντιάλ, ο Μασεράνο έφθασε τις 100 συμμετοχές με την Αργεντινή και ο Νεϊμάρ σημείωσε το 100ο γκολ του παγκοσμίου κυπέλλου.

Η Γερμανία και η Βραζιλία έφθασαν τα 100 ματς σε τελική φάση Μουντιάλ και στην λίστα με τους παίκτες που έφθασαν τις 100 συμμετοχές με την εθνική τους ομάδας ανήκουν πλέον οι Σναιντερ, Γέπες, Μερτεσάκερ, Γιόμπο, Ματσεράνο, Κάουτ. Διαβάστε στατιστικά στοιχεία με τον αριθμό 100.

Γουέσλεϊ Σνάιντερ (Ολλανδία - Ισπανία 5-1)

Την 2η ημέρα του Μουντιάλ ο Γουέσλει Σνάιντερ στον αγώνα με την Ισπανία έφθασε τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Ολλανδίας. Οι "οράνιε" διέσυραν την Ισπανία 5-1!

Kατοστάρισαν

100ο ματς των Γερμανών σε Μουντιάλ (Γερμανία - Πορτογαλία 4-0)

Οι τρεις φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές Γερμανοί όταν αντιμετώπισαν την Πορτογαλία έγιναν η πρώτη ομάδα που έφθασαν τα 100 ματς σε Μουντιάλ. Ήταν μία επιβλητική εμφάνιση των "πάντσερ" που διέσυραν με 4-0 τους Πορτογάλους με τον Τόμας Μίλερ να σημειώνει χατ-τρικ και τον Χούμελς να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του με την Γερμανία σε Μουντιάλ.

Kατοστάρισαν

Μάριο Γέπες (Κολομβία - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1)

Ο Μάριο Γέπερς έφθασε τις 100 διεθνείς συμμετοχές με τους "Cafeteros" στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Ήταν μόλις η 2η συμμετοχή του 38χρονου Γέπες σε τελική φάση Μουντιάλ.

Kατοστάρισαν

Ολιβιέ Ζιρού (Γαλλία - Ονδούρα 3-0)

Στον εναρκτήριο αγώνα της Γαλλίας οι "τρικολόρ" νίκησαν άνετα 3-0 την Ονδούρα και έφθασαν τα 99 γκολ σε Μουντιάλ. Στον επόμενο αγώνα με την Ελβετία ο Ολιβιέ Ζιρού πέρασε στην ιστορία καθώς έγινε ο παίκτης που πέτυχε το 100ο γκολ της Γαλλίας στα παγκόσμια κύπελλα.

Kατοστάρισαν

Χαβιέρ Μασεράνο (Αργεντινή - Ιράν 1-0)

Ο Χαβιέρ Μασεράνο έφθασε τις 100 συμμετοχές με την "αλμπισελέστε" όταν η Αργεντινή αντιμετώπισε το Ιράν στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην ιστορία τους. Ο Λίονελ Μέσι, λίγο πριν την λήξη του αγώνα, με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Kατοστάρισαν

Περ Μερτεσάκερ (Γερμανία - Γκάνα 2-2)

Στον αγώνα με την Γκάνα ο Περ Μερτεσάκερ έφθασε τις 100 συμμετοχές με τα "πάντσερ". Σε ένα από τα καλύτερα ματς του Μουντιάλ ο Μερτεσάκερ έγινε ο 10ος παίκτης που φθάνει τις 100 συμμετοχές με την εθνική Γερμανίας.

Kατοστάρισαν

100ος αγώνας της Βραζιλίας στα Παγκόσμια Κύπελλα

Μία εβδομάδα μετά την 100η εμφάνιση της Γερμανίας σε τελική φάση Μουντιάλ ήταν η σειρά της Βραζιλίας να πετύχει κάτι ανάλογο. Η "σελεσάο" νίκησε 4-1 το Καμερούν και σημείωσε την 69η νίκη της σε 20 συμμετοχές Μουντιάλ. Παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει πάρει μέρος σε όλα τα Μουντιάλ.

Kατοστάρισαν

Νεϊμάρ (Βραζιλία - Καμερούν 4-1)

Το πρώτο γκολ στο Μουντιάλ ήταν το αυτογκόλ του Μαρσέλο με την Κροατία. Το 100ο γκολ στο παγκόσμιο κύπελλο το έβαλε ο Νεϊμάρ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στην φάση των ομίλων κόντρα στο Καμερούν.

BRASILIA, BRAZIL - JUNE 23: Neymar of Brazil looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Cameroon and Brazil at Estadio Nacional on June 23, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)
BRASILIA, BRAZIL - JUNE 23: Neymar of Brazil looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Cameroon and Brazil at Estadio Nacional on June 23, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images) GETTY IMAGES

Ντιρκ Κάουτ (Ολλανδία - Μεξικό 2-1)

Στον αγώνα με το Μεξικό ο Ντιρκ Κάουτ πραγματοποίησε την 100η εμφάνιση του με την φανέλα της εθνικής Ολλανδίας. Οι "οράνιε" σε ένα δραματικό ματς ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 και νίκησαν 2-1 και παράλληλα προκρίθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Kατοστάρισαν

Γιόσεφ Γιόμπο (Νιγηρία - Γαλλία 0-2)

Για πρώτη φορά μετά το 1998 η Νιγηρία προκρίθηκε στην φάση των "16" και ο κεντρικός αμυντικός της αφρικανικής ομάδας Γιόσεφ Γιόμπο έφθασε τις 100 συμμετοχές κόντρα στην Γαλλία. Έγινε ο πρώτος παίκτης της Νιγηρίας που φθάνει τις 100 συμμετοχές.

Kατοστάρισαν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ