ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος της μπάλας στηρίζει Νεϊμάρ

FORTALEZA, BRAZIL - JULY 04:  Neymar of Brazil lies on the field after a challenge as teammate Marcelo reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Brazil and Colombia at Castelao on July 4, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JULY 04: Neymar of Brazil lies on the field after a challenge as teammate Marcelo reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Brazil and Colombia at Castelao on July 4, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νεϊμάρ δημιούργησε τεράστιο κύμα συμπαράστασης στον Βραζιλιάνο άσο. Διαβάστε το μήνυμα του Μέσι αλλά και ευχές από Ροναλντίνιο και Κακά μέχρι ΛεΜπρόν και Κόμπε!

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα στον Νεϊμάρ στο φινάλε του αγώνα με την Κολομβία . Το χτύπημα που δέχτηκε από πίσω από το γόνατο του Σουνίγα λίγο πριν τη λήξη του προημιτελικού στο Ρίο αποδείχτηκε πολύ σοβαρό, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως ο 22χρονος φορ έχει υποστεί σπονδυλικό κάταγμα και θα χρειαστεί να περάσουν 4-6 εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση .

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το 20ο Μουντιάλ που διοργανώνεται στην πατρίδα του αποτελεί παρελθόν για τον Νεϊμάρ, και για το λόγο αυτό μετά το άκουσμα της άσχημης είδησης αμέτρητα ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

"Ελπίζω να γίνεις καλά πολύ γρήγορα, φίλε", έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Λιονέλ Μέσι, ενώ χαμός επικράτησε στο Twitter, με το μεγάλο αστέρι της ομάδας του Λουίς Φελίπε Σκολάρι να περιβάλλεται με αγάπη από τους συμπατριώτες του.

Κακά, Ρομάριο, Ροναλντίνιο, Ριβάλντο, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Λούκας Μόουρα ήταν μερικοί μόνο από εκείνους που θέλησαν να του στείλουν ευχές για ταχεία ανάρρωση και να του δώσουν δύναμη για τη συνέχεια, ενώ μηνύματα δέχτηκε και από διάσημους αθλητές πλην ποδοσφαίρου όπως για παράδειγμα οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κόμπε Μπράιαντ αλλά και από μέλη της Εθνικής Γερμανίας (Εζίλ, Ποντόλσκι) που θα αντιμετωπίσουν τη Βραζιλία στον ημιτελικό της ερχόμενης Τρίτης.

Τα tweets για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ που του στερεί τη συνέχεια του Μουντιάλ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ