ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντόπα με "ιπτάμενα" δολάρια

Ντόπα με "ιπτάμενα" δολάρια
Γκάνα

Με παρέμβαση του προέδρου της χώρας, 3 εκ. δολάρια πήραν το... αεροπλάνο για την Βραζιλία προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην αποστολή της Εθνικής Γκάνας, όπου ήταν έντονη η δυσαρέσκεια για τα χρήματα που τους οφείλονταν.

Στο τελευταίο παιχνίδι του 7ου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, η Γκάνα θέλει να εξαντλήσει τις τελευταίες ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση, κερδίζοντας τους Πορτογάλους.

Ωστόσο το κλίμα στην αποστολή της αφρικανικής ομάδας δεν ήταν το καλύτερο δυνατό καθώς υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια από τους διεθνείς για το γεγονός πως τους οφείλονταν πολλά χρήματα από την Ομοσπονδία τα οποία δεν τους είχαν καταβληθεί.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας, Τζόζεφ Γιάμιν τόνισε πως οι παίκτες επέμεναν για τα οφειλόμενα και η κυβέρνηση στέλνει 3 εκ. "ιπτάμενα" ευρώ στην Βραζιλία προκειμένου να εξευμενίσει τους παίκτες πριν το κρίσιμο ματς με την Πορτογαλία.

Ο πρόεδρος του αφρικανικού κράτους, Τζον Ντραμάνι, επικοινώνησε με την αποστολή της Γκάνας, μίλησε προσωπικά με τους διεθνείς και τους διαβεβαίωσε πως τα χρήματα θα μπουν στις τσέπες τους το απόγευμα της Πέμπτης (26/6).

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, το απόγευμα της Τετάρτης (25/6) αναχώρησε μια πτήση τσάρτερ με... επιβάτες 3 εκατομμύρια ευρώ, που θα φτάσουν την Πέμπτη (26/6) στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των "Black Stars", αποκαθιστώντας την ηρεμία των παικτών ενόψει του κομβικού αγώνα με την Πορτογαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ