ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντελ Μπόσκε: "Οι διαφορές μικραίνουν μέρα με τη μέρα"

Ντελ Μπόσκε: "Οι διαφορές μικραίνουν μέρα με τη μέρα"

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Γεωργίας για την απόδοση τους απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου η Ισπανία.

Οι παίκτες του Βιθέντε ντελ Μπόσκε επικράτησαν έστω και δύσκολα 1-0 της Γεωργίας στην Τιφλίδα με τον προπονητή των "φούρια ρόχας" να αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Η Ισπανία έπρεπε να περιμένει μέχρι το 86' μέχρι το γκολ του Σολδάδο για να σπάσει το αμυντικό τοίχος των Γεωργιανών.

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη αλλά και για την εμφάνιση των παικτών της Γεωργίας απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια.

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Γεωργία για την εμφάνιση της. Μας έβαλαν δύσκολα με τον ενθουσιασμό τους και την ικανότητα τους να αμύνονται στις επιθέσεις μας από τα άκρα και το κέντρο της επίθεσης.

Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι και μας δυσκόλεψαν πολύ αλλά κερδίσαμε τρεις βαθμούς. Ξέραμε ότι ήταν οργανωμένη ομάδα που ξέρει πως να αμυνθεί και να επιτεθεί όποτε της δινόταν η ευκαιρία.

Δεν το είπα από ευγένεια ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα πριν την έναρξη του αγώνα. Οι διαφορές των ομάδων γίνονται όλο και πιο μικρές μέρα με τη μέρα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από την πρόκριση.

Είχαμε πολλές επιλογές για να διασπάσουμε την άμυνα τους και είναι αλήθεια ότι οι Φάμπρεγας και Πέδρο κινήθηκαν καλά στις γραμμές με μυαλό και στο τέλος βρήκαν τον τρόπο".

Ο σκόρερ του αγώνα Σολδάδο, αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης και την σημαντικότητα της νίκης της Ισπανίας.

" Το σημαντικό είναι η νίκη. Ευχαριστώ το Θεό που σημείωσα το γκολ και μας έδωσε τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη τα προκριματικά.

Ήταν δύσκολο ειδικά να βρούμε κενούς χώρους. Η Γεωργία ήταν σαν ένα τοίχο τον οποίο έπρεπε να περάσουμε καθώς δεν άφηναν ποτέ την περιοχή τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ