ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεύρα και συγγνώμη από Σίλεσεν

Νεύρα και συγγνώμη από Σίλεσεν

Δεν «χώνεψε» ο Γιάσπερ Σίλεσεν την αντικατάστασή του από τον Τιμ Κρουλ κάτω από τα δοκάρια της Ολλανδίας, κλώτσησε μπουκάλια, αλλά μετά ζήτησε συγγνώμη.

Ο Γιάσπερ Σίλεσεν αντικαταστάθηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης του προημιτελικού με την Κόστα Ρίκα και ο Τιμ Κρουλ πήρε την θέση για να υπερασπιστεί την εστία της Ολλανδίας στην διαδικασία των πέναλτι που θα ακολουθούσε.

Ο γκολκίπερ του Άγιαξ ξέσπασε, καθώς κλώτσησε μπουκάλια στον πάγκο της ομάδας του, αφού θεώρησε πως τον υποτιμούσε εκείνη την στιγμή ο προπονητής του.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε πως ήταν μια προσχεδιασμένη κίνηση, για την οποία όμως δεν είχε ενημερωθεί ο 25χρονος γκολκίπερ, με τον Σίλεσεν πάντως να ζητάει συγγνώμη και στο τέλος μάλιστα πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, είπε: "Μετά τον αγώνα, ζήτησα συγγνώμη στον προπονητή τερματοφυλάκων, Φρανς Χουκ και σε όλη την ομάδα. Ήταν λάθος μου και τέτοια συμπεριφορά δεν αρμόζει σε μια ομάδα. Εδώ κάνουμε μια συνολική προσπάθεια και όλοι πρέπει να βοηθάμε.

Η αλλαγή που έκανε ο κόουτς μας βοήθησε, ο Τιμ έκανε καταπληκτική δουλειά στα πέναλτι και πήραμε μια πολύ σημαντική πρόκριση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ