ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Νεϊμάρ, μην παίξεις στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο"

"Νεϊμάρ, μην παίξεις στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο"

Ο Νεϊμάρ δηλώνει έτοιμος για το Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο που θα κρίνει την πρωταθλήτρια Ισπανίας όμως δέχεται πιέσεις από τη Βραζιλία για να μην αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Θέμα Νεϊμάρ λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι του "Καμπ Νόου" μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης; Ναι αν πιστέψουμε την "Marca", με τη μαδριλένικη εφημερίδα να υποστηρίζει μέσω της ιστοσελίδας της πως ο παίκτης δέχεται έντονες πιέσεις από την πατρίδα του για να μην παίξει στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ζητήσει από τον 21χρονο επιθετικό να μην κατέβει για να παίξει το ερχόμενο Σάββατο ώστε να μη ρισκάρει το ενδεχόμενο υποτροπής και χάσει το Μουντιάλ, με δεδομένο πως είχε μείνει νοκ-άουτ μετά τον τελικό του Copa del Rey (16/4).

Πέρα από την ομοσπονδία της Βραζιλίας πιέσεις ασκούν και πολλοί χορηγοί της "βερντεόρο", με τον Νεϊμάρ να είναι για αυτούς όχι απλά ο καλύτερος παίκτης της χώρας αυτή τη στιγμή αλλά και ο πιο "εμπορικός" με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Από την πλευρά του πάντως, ο παίκτης δήλωσε για τον "τελικό" κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης: "Είμαι ένα βήμα από την φουλ αποθεραπεία, θα δούμε το Σάββατο αν θα μπορέσω να παίξω.

"Νεϊμάρ, μην παίξεις στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο"

Είμαστε έτοιμοι. Η Ατλέτικο είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει σπουδαίους παίκτες και θα είναι δύσκολο να τους νικήσουμε. Εμείς όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή πέρα της νίκης".

Όσον αφορά τέλος για το αν έχει μιλήσει καθόλου για το Μουντιάλ της Βραζιλίας με τον συμπαίκτη του στη "Μπάρσα", Λιονέλ Μέσι, απάντησε αφοπλιστικά:

"Του έχω πει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα η Αργεντινή να νικήσει στη Βραζιλία. Οι οπαδοί μας, από μόνοι τους, θα μας δώσουν προβάδισμα ενός γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ