ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπλαχίν: "Το άγχος στην Αγγλία"

Μπλαχίν: "Το άγχος στην Αγγλία"

Η Ουκρανία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το άγχος του φαβορί των Άγγλων στην μεταξύ τους αναμέτρηση δηλώνει ο Όλεγκ Μπλαχίν.

Η Άγγλια θέλει τη νίκη απέναντι στην βασικότερη αντίπαλο της για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014 την Ουκρανία ώστε να κάνει το δύο στα δύο στον όμιλο και να πάρει το πάνω χέρι. Οι Άγγλοι συνέτριψαν την Μολδαβία με 5-0 στον πρώτο αγώνα των προκριματικών.

Ο Μπλαχίν στις δηλώσεις του τόνισε ότι η Ουκρανία μπορεί να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα από τους Άγγλους και να ανατρέψει τα δεδομένα.

" Η πίεση είναι μεγαλύτερη στους Άγγλους. Αν κερδίσουν θα έχουν έξι βαθμούς και θα έχουν κάνει καλό ξεκίνημα στα προκριματικά. Είναι το αντίθετο με το Ντόνετσκ. Θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τους αγώνες αλλά και αν χάσουμε δεν θα αλλάξουν πολλά.

Σεβόμαστε τους Άγγλους αλλά θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε. Αν είμαστε στην ίδια θέση με την Μολδαβία θα χάσουμε 8-0. Έχασαν το παιχνίδι πριν καν μπουν στο γήπεδο. Απαγόρευσα στους παίκτες μου να δουν το ματς. Δεν είχε νόημα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κερδίσουμε αλλά θα παλέψουμε".

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες τα τελικά του EURO 2012 στην φάση των ομίλων με την Αγγλία να επικρατεί 1-0 με γκολ του Ρούνεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ