ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ησυχία, 2-1 η Ιταλία"

"Ησυχία, 2-1 η Ιταλία"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αφιέρωσε το γκολ του κόντρα στην Αγγλία στη μέλλουσα σύζυγό του, Φάνι Νεγκουέσα, ενώ έκανε λόγο για το dna νικητή που διαθέτει η Ιταλία. Τι έκανε στην κάμερα με τη λήξη (video)

O Μάριο Μπαλοτέλι χάρισε το "τρίποντο" στην εθνική Ιταλίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ με το τέρμα που σημείωσε στο 50ο λεπτό του αγώνα (2-1 την Αγγλία) και αμέσως μετά το φινάλε δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

"Το συναίσθημα είναι μοναδικό, δεν είχα παίξει ποτέ σε Μουντιάλ και το να πετυχαίνεις γκολ είναι ένα όνειρο. Το τέρμα το αφιερώνω στην μέλλουσα σύζυγό μου, Φάνι, στην οικογένειά μου και στους φίλους μου", δήλωσε αρχικά ο 23χρονος φορ και συμπλήρωσε:

"Ησυχία, 2-1 η Ιταλία"

Η Φάνι Νεγκουέσα βρέθηκε στις εξέδρες του "Αρένα Αμαζόνια" για να στηρίξει την Ιταλία του αγαπημένου της Μάριο Μπαλοτέλι

"Οι κλιματικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες στο Μανάους, έπρεπε να υπάρχει ένα time out στην αναμέτρηση. Εμείς υποφέρουμε πάντα, είναι μέσα στο dna μας αλλά πάντα νικάμε στο τέλος.

"Ησυχία, 2-1 η Ιταλία"

Ο "Super Mario" πανηγυρίζει για το γκολ που σημείωσε στο ντεμπούτο του σε αγώνα για την τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου

Εάν είμαστε ομάδα που μπορεί να φτάσει στον τελικό; Σκεφτόμαστε ένα παιχνίδι κάθε φορά και παραμένουμε ταπεινοί. Είμαστε πάντως Ιταλία και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ