ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλερ:"Μαρακανά, το τέλειο μέρος να πάρουμε το Μουντιάλ"

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08: Dante of Brazil celebrates scoring his team's first goal past Julio Cesar of Brazil during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08: Dante of Brazil celebrates scoring his team's first goal past Julio Cesar of Brazil during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Τόμας Μίλερ χαρακτήρισε το γήπεδο του τελικού του Μουντιάλ ως το ιδανικό μέρος προκειμένου η εθνική Γερμανίας να κατακτήσει τον τίτλο απέναντι στην αντίστοιχη της Αργεντινής.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, Τόμας Μίλερ, χαρακτήρισε το "Μαρακανά" ως την τέλεια τοποθεσία προκειμένου τα "πάντσερ" να κατακτήσουν το Μουντιάλ απέναντι στην Αργεντινή, ενθυμούμενος ότι έχει χάσει από τον Λιονέλ Μέσι μόνο σε φιλικές αναμετρήσεις.

"Δυστυχώς δεν έχουμε προγραμματίσει κάποια ξενάγηση στο Ρίο ντε Ζανέιρο, οπότε είναι δύσκολο να γνωρίσουμε αυτή τη μαγική πόλη. Αλλά το Μαρακανά είναι η τέλεια τοποθεσία για να σηκώσουμε το τρόπαιο. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το Μουντιάλ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι κάθε ποδοσφαιριστή.

Το Μουντιάλ διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια. Πρέπει να αλλάζουμε την μπάλα πολλές φορές και πολύ γρήγορα απέναντι στην Αργεντινή. Εάν αυτό δεν γίνει πρέπει να δουλέψουμε πολύ στα κόρνερ και τα φάουλ, στις στημένες φάσεις γενικά. Έχω αντιμετωπίσει τον Μέσι και νομίζω δεν έχω χάσει...ναι τώρα που θυμάμαι έχω χάσει σε μερικά φιλικά.

Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ενιαία και να περιορίσουμε τον κίνδυνο που δημιουργεί. Πρέπει να προσέξουμε όλη την εθνική Αργεντινής και όχι μόνο τον Μέσι. ", δήλωσε ο Τόμας Μίλερ για τον τελικό, το "Μαρακανά" και τον Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ