ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μπενζεμά και Ζιρού

Με Μπενζεμά και Ζιρού

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα βάλει στην 11άδα της Γαλλίας κόντρα στην Γεωργία και τον Μπενζεμά και τον Ζιρού στην επίθεση, ενώ βασικός μάλλον θα είναι και ο Αμπιντάλ

Καρίμ Μπενζεμά και Ολιβιέ Ζιρού έχουν ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν σε Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ, έτσι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αναμένεται να τον βάλει και τους δύο στην 11άδα στην αναμέτρηση με την Γεωργία (Παρασκευή για τα προκριματικά ΠΠ).

Σε τρεις αγωνιστικές ο Ζιρού έχει ισάριθμα γκολ, ο Μπενζεμά έχει δύο γκολ και δύο ασίστ, ενώ ο τρίτος στράικερ της Γαλλίας, ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, έχει 3 γκολ σε 4 ματς με την Μαρσέιγ (θα ξεκινήσει από τον πάγκο φυσικά).

Ο Ερίκ Αμπιντάλ της Μονακό αναμένεται να είναι επίσης βασικός, με παρτενέρ τον Κοσιελνί, αφήνοντας τους Ραμί και Μανγκαλά στον πάγκο.

Related content

Το δίδυμο στο κέντρο θα αποτελείτε πιθανότατα από τους Ζοζουά Γκιλαβογκί (Ατλέτικο από Σεντ-Ετιέν) και Μουσά Σισοκό (Νιούκαστλ από Τουλούζ πριν 6 μήνες), αφήνοντας στον πάγκο τους Μπλεζ Ματουιντί (Παρί ΣΖ), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους) και Ετιέν Καπού (Τότεναμ από Τουλούζ).

Επιτελικοί μέσοι θα είναι οι Βαλμπουενά και Ριμπερί, με τους Νασρί, Παγέτ (Μαρσέιγ από Λιλ) και Γκρενιέ (Λιόν) να κάθονται πάγκο.

Η πιθανή 11άδα...

Με Μπενζεμά και Ζιρού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ