ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαύρο πρωτοσέλιδο η "Marca"

SALVADOR, BRAZIL - JUNE 13:  Fernando Torres of Spain (L) and Andres Iniesta (R)  look dejected during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group B match between Spain and Netherlands at Arena Fonte Nova on June 13, 2014 in Salvador, Brazil.  (Photo by Quinn Rooney/Getty Images)
SALVADOR, BRAZIL - JUNE 13: Fernando Torres of Spain (L) and Andres Iniesta (R) look dejected during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group B match between Spain and Netherlands at Arena Fonte Nova on June 13, 2014 in Salvador, Brazil. (Photo by Quinn Rooney/Getty Images) GETTY IMAGES

Η "Marca" βγήκε με μαύρο πρωτοσέλιδο μετά την συντριβή από την Ολλανδία και έστειλε μήνυμα σε Ντελ Μπόσκε. Διαβάστε τι γράφουν τα ισπανικά ΜΜΕ και όχι μόνο για την ηχηρή "πεντάρα" (photos).

Η εφημερίδα "Marca" έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πως στηρίζει και με το παραπάνω την εθνική Ισπανίας και το ίδιο έκανε για μία ακόμα φορά μετά το "βαρύ και ασήκωτο" 5-1 στην πρεμιέρα του Μουντιάλ από την Ολλανδία .

Αυτό έγινε μέσω του πρωτοσέλιδου του Σαββάτου όπου κυριαρχεί το... μαύρο χρώμα, με το μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό της "φούρια ρόχα", Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, να είναι σαφές: "Διόρθωσέ το".

Μαύρο πρωτοσέλιδο η "Marca"

Την ίδια στιγμή ανάλογα σκληρός είναι και ο τίτλος στην διαδικτυακή της έκδοση αναφορικά με το ματς: "Παγκόσμια ταπείνωση".

Από την πλευρά η έτερη μαδριλένικη εφημερίδα "As", κάνει λόγο για "ολική καταστροφή" στο πρωτοσέλιδό της ενώ στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της δεσπόζει ο τίτλος: "Ο χειρότερος εφιάλτης για την πρωταθλήτρια".

Μαύρο πρωτοσέλιδο η "Marca"

Εξίσου "σκληροί" για τους Ισπανούς είναι και οι τίτλοι με τους οποίους έχουν κυκλοφορήσει και τα άλλα ισπανικά ΜΜΕ. Διαβάστε χαρακτηριστικά:

Sport: "Η Ισπανία ζει τον χειρότερο εφιάλτη της"

Mundo Deportivo: "Πεντάρα της Ολλανδίας στην πρωταθλήτρια"

El Confidencial: "Η Ισπανία δέχτηκε ταπεινωτικό χαστούκι από την Ολλανδία"

Fichales.com: "Η Ολλανδία παίρνει εκδίκηση και ξεγυμνώνει τις αδυναμίες της Ισπανίας"

La Vanguardia: "Ταπεινωτική εκδίκηση της Ολλανδίας"

ΑBC: "Ο Ρόμπεν εκμηδενίζει την Ισπανία"

Το Ισπανία-Ολλανδία από τη ματιά των "ουδέτερων":

Α Bola: "Ιπτάμενη Ολλανδία"

Gazzetta dello Sport: "Σόου Φαν Πέρσι και Ρόμπεν. Διασυρμός με 5-1 για Ισπανία"

Corriere dello Sport: "Tαπεινωμένη η Ισπανία"

Εquipε: "Οι Κάτω Χώρες γελοιοποίησαν την Ισπανία"

Daily Mail: "High five για την Ολλανδία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ