ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβ: "Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση"

Λεβ: "Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση"

Ο Γιόαχιμ Λεβ έδειξε προβληματισμένος για την έλλειψη παραγωγικότητας των παικτών της Γερμανίας στον αγώνα με τα Νησιά Φερόε.

Η Γερμανία κέρδισε 3-0 τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 ωστόσο, απέναντι σε ένα τόσο αδύναμο αντίπαλο ο προπονητής των "πάντσερ" Γιόαχιμ Λεβ, θα περίμενε περισσότερα γκολ από τους παίκτες του.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασαν οι επιθετικοί του και στην βελτίωση που θα πρέπει να έχουν μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

" Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη εναντίον των Νησιών Φερόε αλλά θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες και λίγα γκολ.

Σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Δεν κάνουμε σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Τα Νησιά Φερόε δεν είναι το μέτρο σύγκρισης των αντιπάλων μας στον όμιλο".

Ο Μεσούτ Εζίλ συμφώνησε με τον προπονητή του ωστόσο, στις δηλώσεις του στάθηκε στο αποτέλεσμα του αγώνα.

" Τους πιέσαμε από την αρχή του αγώνα και θέλαμε να σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ ενώ είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Τα δώσαμε όλα, κερδίσαμε δίκαια και είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ