ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ουρουγουάη συμπλήρωσε την 32άδα του Μουντιάλ

Η Ουρουγουάη συμπλήρωσε την 32άδα του Μουντιάλ

Τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 ολοκληρώθηκαν με την Ουρουγουάη να συμπληρώνει την 32άδα της τελικής φάσης. Έμεινε στο 0-0 με την Ιορδανία στο Μοντεβιδέο, αλλά είχε νικήσει 5-0 στο πρώτο ματς. Δείτε τους 32 του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας

Η Ουρουγουάη προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ 2014 μετά το 0-0 με την Ιορδανία στο "Σεντενάριο" του Μοντεβιδέο, καθώς είχε νικήσει με 5-0 στο πρώτο ματς.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκαν και η Ουρουγουάη πήρε τελευταία το εισιτήριο για Βραζιλία, συμπληρώνοντας το παζλ των 32 της διοργάνωσης.

Θα είναι στο πρώτο γκρουπ για την κλήρωση των ομίλων (6/12), το μοναδικό που μπορεί να χαρακτηριστεί... δυναμικότητας, καθώς τα υπόλοιπα θα ορίσει η FIFA, κυρίως με γεωγραφικά κριτήρια.

Η σύνθεση της Ουρουγουάης...

Μαρτίν Σίλβα, Μάξι Περέιρα, Γκοντίν, Λουγκάνο, Μαρτίν Κάσερες, Αρέβαλο Ρίος, Λοδέιρο (60' Γκαστόν Ραμίρες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Στουάνι (60' Φορλάν), Λουίς Σουάρες, Καβανι (81' Αμπέλ Ερνάντες).

Οι 32 του Μουντιάλ 2014

Δείτε τις 32 ομάδες του Μουντιάλ 2014 σε ένα προσχέδιο με την πιο πιθανή εκδοχή "στησίματος" των γκρουπ δυναμικότητας...

1ο γκρουπ 2ο γκρουπ 3ο γκρουπ 4ο γκρουπ
Βραζιλία ΗΠΑ Γαλλία Ολλανδία
Ισπανία Κόστα Ρίκα Χιλή Ιταλία
Γερμανία Μεξικό Εκουαδόρ Αγγλία
Αργεντινή Ονδούρα Ακτή Ελεφαντοστού Πορτογαλία
Κολομβία Ιαπωνία Γκάνα Ελλάδα
Βέλγιο Ιράν Αλγερία Βοσνία/Ερζεγοβίνη
Ουρουγουάη Νότιος Κορέα Νιγηρία Κροατία
Ελβετία Αυστραλία Καμερούν Ρωσία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ