ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ιστορική ευκαιρία του Μίροσλαβ Κλόζε

Η ιστορική ευκαιρία του Μίροσλαβ Κλόζε
Ρονάλντο Κλόζε

Ο Μίροσλαβ Κλόζε σε περίπτωση που ταξιδέψει στην Βραζιλία έχει μπροστά του μία ιστορική ευκαιρία. Να εκθρονίσει στην έδρα του τον Ρονάλντο από την κορυφή του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών (βίντεο).

Το Μουντιάλ του φετινού καλοκαιριού έχει τεράστιο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους. Εκτός του ότι θα γίνει στην Βραζιλία, άλλο ένα γεγονός που μπορεί να αλλάξει αφορά τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Ρονάλντο (ή αλλιώς το "φαινόμενο") με 15 τέρματα σε τέσσερις συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα (1994, 1998, 2002, 2006, σκόραρε στα τρία τελευταία).

Ακριβώς από κάτω με 14 τέρματα βρίσκονται δυο ποδοσφαιριστές από την ίδια χώρα, με μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά όμως. Ο λόγος για τους Γκερντ Μίλερ, Μίροσλαβ Κλόζε. Ο μεν πρώτος έχει σταματήσει την καριέρα του, ενώ ο δεύτερος συνεχίζει ακόμα αν και 35 στα 36.

Μάλιστα ο Κλόζε σε περίπτωση που ταξιδέψει τελικά στα γήπεδα της Βραζιλίας, έχει μπροστά του τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και γιατί όχι να ξεπεράσει τον Ρονάλντο στον σχετικό πίνακα.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πολωνός (με γερμανική υπηκοότητα) επιθετικός βρίσκεται στους 27 του Λεβ (που ήταν 30 πριν λίγες ημέρες), όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα μπει στην τελική 23άδα.

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε τα γκολ των δυο παικτών.

Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ

1) Ρονάλντο 15 γκολ σε 19 ματς

2) Μίροσλαβ Κλόζε 14 γκολ σε 19 ματς

-) Γκερντ Μίλερ 14 γκολ σε 13 ματς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ