ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γκολάρα του Μουλγκρού και η αυτογκολάρα!

Η γκολάρα του Μουλγκρού και η αυτογκολάρα!

Με γκολ του Νουοφόρ στο 90' η Νιγηρία απέφυγε την ήττα από την Σκωτία, νίκη οι ΗΠΑ επί του Αζερμπαϊτζάν, έχασε η Ν.Κορέα από την Τυνησία. Απίστευτο γκολ με "τακουνάκι" ο Μουλγκρού, περίεργο αυτογκόλ ο Νιγηριανός τερματοφύλακας (videos)

Νιγηρία και Σκωτία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο "Κρέιβεν Κότατζ" του Λονδίνου, με τους Αφρικανούς μάλιστα να ισοφαρίζουν στο 90' με το κοντινό σουτ του Ούτσε Νουοφόρ.

Οι Βρετανοί προηγήθηκαν δύο φορές, με το πρώτο γκολ του ματς να είναι με καταπληκτικό "τακουνάκι" του Τσάρλι Μουλγκρού στο 10ο λεπτό!

Τα φαντάσματα με τα αυτογκόλ

Ο τερματοφύλακας της Νιγηρίας πέτυχε ένα περίεργο αυτογκόλ, το οποίο δεν μέτρησε για φάουλ. Ο Σκωτσέζος επιτιθέμενος όντως του έχει κάνει φάουλ, άσχετα αν πολλοί στον πλανήτη είπαν αμέσως πως δεν υπήρχε τίποτα και ο Ετζίντε σκόπιμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του...

Βλέπετε, το ματς από την Τρίτη θεωρούνταν ύποπτο και είχε πέσει και η απόδοση για το αυτογκόλ και μάλιστα αργότερα μπήκε αυτογκόλ, αυτό του Εγκουέκουε στο 2-1 της Σκωτίας, όμως αν δείτε την φάση, το αυτογκόλ δεν ήρθε σκόπιμα ή ήταν τέλεια σκηνοθετημένο!

Νωρίτερα η Νότιος Κορέα είχε ηττηθεί από την Τυνησία, ενώ η οι ΗΠΑ με τέρματα στα τελευταία λεπτά νίκησε με 2-0 το Αζερμπαϊτζάν.

Οι συνθέσεις των ομάδων του Μουντιάλ...

ΗΠΑ: Χάουαρντ, Φάμπιαν Τζόνσον (62' Γέντλιν), Κάμερον (46' Ομάρ Γκονσάλες), Μπέσλερ, Μπίσλεϊ (46' Τσάντλερ), Τζερμέιν Τζόουνς, Ζούζι (46' Μπραντ Ντέιβις), Μπεντόγια (71' Ντίσκερουντ), Μπράντλεϊ, Άλτιντορ, Βοντολόβσκι (62' Άρον Γιόχανσον).

Ν.ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ Σουνγκ-Ριόνγκ, Γιουν Σουκ-Γκιούνγκ, Κιμ Γιούνγκ-Γκουόν, Χονγκ Γέονγκ-Χο (61' Κουάκ Τάε-Χούι), Γιονγκ Λι, Χαν Κουκ-Γιούνγκ, Λι Τσουνγκ-Γιόνγκ (82' Γι Ντονγκ-Γουόν), Κι Σουνγκ-Γιόνγκ (77' Χα Ντάε-Σουνγκ), Κου Για-Τσέολ (59' Λι Κέουν-Χο), Παρκ Τσου-Γιούνγκ (75' Κιμ Γιν-Σου), Σον Χέουνγκ-Μιν (67' Κιμ Μπο-Κιούνγκ).

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ετζίντε, Κούνλε (75' Άμπροουζ), Γιόμπο, Εγκουέκουε, Ετσιετζίλε, Γκάμπριελ, Μπαμπατούντε (66' Οντουαμάντι), Τζον Όμπι (54' Ιγκιέμπορ), Ουζοένι (62' Μόουζες), Ουτσέμπο (55' Οντεμβίγκι), Σόλα Αμεόμπι (62' Νουοφόρ).

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

ΗΠΑ - Αζερμπαϊτζάν 2-0 (75' Ντίσκερουντ, 81' Άρον Γιόχανσον)

Νότιος Κορέα - Τυνησία 0-1 (44' Ντχαουαντί)

Νιγηρία - Σκωτία 2-2 (42' Ουτσέμπο, 90' Νουοφόρ / 10' Μουλγκρού, 52' αυτ. Εγκουέκουε)

Μεξικό - Ισραήλ (04:30)

Η γκολάρα του Μουλγκρού...

Νιγηρία - Σκωτία 2-2

ΗΠΑ - Αζερμπαϊτζάν 2-0

Νότιος Κορέα - Τυνησία 0-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ