ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γελάνε στην ΕΠΟ με τα βραζιλιάνικα σενάρια

Γελάνε στην ΕΠΟ με τα βραζιλιάνικα σενάρια

Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα αναφέρει ότι η ελληνική αποστολή ζήτησε από το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η Εθνική διευκολύνσεις για τους καπνιστές ποδοσφαιριστές. Τι απαντά η ΕΠΟ.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Lance", αναφέρει ότι ζητήθηκε από το ξενοδοχείο του Αρακαζού όπου θα διαμείνει η Εθνική Ελλάδας στην Βραζιλία κατά την διάρκεια της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ ειδικές διευκολύνσεις για τους καπνιστές ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας φτάνει στο Αρακαζού στις 7 Ιουνίου και θα διαμείνει σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων καθόλη την διάρκεια της φάσης των ομίλων. Πέρα από τις απαιτήσεις που καθορίζονται από την FIFA, η βραζιλιάνικη εφημερίδα "Lance" αναφέρει ότι στα διαμερίσματα ζητήθηκε να γίνουν επιπρόσθετες αλλαγές.

"Πέρα από τις απαιτήσεις της FIFA, οι Έλληνες ζήτησαν να βρίσκονται δύο καρέκλες στις βεράντες στα διαμερίσματα των ποδοσφαιριστών για να μπορούν να καπνίσουν."

Γελάνε στην ΕΠΟ με τα βραζιλιάνικα σενάρια

Από τα 148 δωμάτια, τα 57 προορίζονται για την Ελληνική αποστολή, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής επιτροπής της FIFA. Το πρόστιμο σε περίπτωση παράβασης είναι 600 ρεάλ Βραζιλίας (περίπου 200 ευρώ), όσο και η ημερήσια διαμονή στο ξενοδοχείο αναφέρει η εφημερίδα.

Το Sport24.gr βρέθηκε στην σημερινή (22/5) απογευματινή προπόνηση της Εθνικής και ζήτησε την άποψη των ανθρώπων της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο δημοσίευμα. "Δεν έχει τεθεί ούτε για αστείο τέτοιο αίτημα", ήταν η κατηγορηματική απάντηση που πήραμε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ