ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβγαλε... γλώσσα ο Ντρογκμπά!

RECIFE, BRAZIL - JUNE 14: Didier Drogba of the Ivory Coast reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match  between the Ivory Coast and Japan at Arena Pernambuco on June 14, 2014 in Recife, Brazil.  (Photo by Clive Rose/Getty Images)
RECIFE, BRAZIL - JUNE 14: Didier Drogba of the Ivory Coast reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between the Ivory Coast and Japan at Arena Pernambuco on June 14, 2014 in Recife, Brazil. (Photo by Clive Rose/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ήταν ο καταλύτης της ανατροπής στο Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία και είχε κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει. Ακόμα και βγάζοντας τη γλώσσα στους αντιπάλους του (video).

Η πρώτη μία ώρα αγώνα τον βρήκε στον πάγκο, όμως τα περίπου 30 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν υπεραρκετά στον Ντιντιέ Ντρογκμπά για να αλλάξει τη μοίρα της αναμέτρησης και να συμβάλει καθοριστικά στη νίκη της Ακτής Ελεφαντοστού (2-1) .

Ο 35χρονος αρχηγός και ηγέτης των "ελεφάντων" μπήκε στο 62ο λεπτό και μέσα σε πέντε λεπτά ήρθε η ανατροπή για την ομάδα του κόντρα στην Ιαπωνία, με τον άσο της Γαλατάσαραϊ να "ανεβάζει" όλους τους συμπαίκτες του που ήταν εντός γήπεδου.

Ήταν δε τέτοια η ένταση και το πάθος με το οποίο ζούσε το ματς ώστε κάποια στιγμή στο τελευταίο δεκάλεπτο έβγαλε χαρακτηριστικά τη γλώσσα του προς τα έξω θέλοντας να πανηγυρίσει για τη διαφαινόμενη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Ένας πανηγυρισμός που για πολύ κόσμο στα social media θύμισε... Μάικλ Τζόρνταν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ