ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερωτηματικό ο Άλτιντορ

NATAL, BRAZIL - JUNE 16:  An injured Jozy Altidore of the United States lies on the field during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group G match between Ghana and the United States at Estadio das Dunas on June 16, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
NATAL, BRAZIL - JUNE 16: An injured Jozy Altidore of the United States lies on the field during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group G match between Ghana and the United States at Estadio das Dunas on June 16, 2014 in Natal, Brazil. (Photo by Michael Steele/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ζόζι Άλτιντορ είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Γιούργκεν Κλίνσμαν αφού παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. "Θα κριθεί τις επόμενες ημέρες" σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.

Ούτε έναν ούτε δύο αλλά τρεις παίκτες του είδε να τραυματίζονται στο ματς με την Γκάνα ο Γιούργκεν Κλινσμαν. Όπως ήταν φυσιολογικό το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί την επικαιρότητα της ομάδας των ΗΠΑ, αφού πρόκειται για παίκτες που αποτελούν βασικά κλειδιά της ομάδας.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ζόζι Άλτιντορ. Ο επιθετικός των ΗΠΑ έχει υποστεί τράβηγμα ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει τη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλίνσμαν τόνισε πως είναι αισιόδοξος ότι ο Άλτιντορ θα είναι στη διάθεσή του για τη συνέχεια της διοργάνωσης. "Για τον Ζόζι πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει τις επόμενες ημέρες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τον έχουμε στη διάθεσή μας στη συνέχεια του τουρνουά" ήταν το σχόλιο που έκανε.

Από εκεί και πέρα τα νέα τόσο για τον Ντέμπσεϊ όσο και για τον Τζον Μπρουκς είναι ευχάριστα. "Δεν ξέρω κατά πόσο μία μάσκα θα τον προστατέψει. Με ό,τι αισθάνεται καλύτερα ο ίδιος. Σχεδόν δεν μπορούσε να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό τον δυσκολεύει, αλλά αφού έσπασε έσπασε.

Θα χρειαστεί χρόνο ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως, αλλά αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Θα γίνει καλά... Σε ό,τι αφορά τον Τζον όλα είναι καλά" απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ