ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενιεάμα: "Αν το θέλει ο Θεός, μπορούμε το Μουντιάλ"

Ενιεάμα: "Αν το θέλει ο Θεός, μπορούμε το Μουντιάλ"

Σούπερ αισιόδοξος για την πορεία της Νιγηρίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο γκολκίπερ των "σούπερ αετών", Βίνσεντ Ενιεάμα. Διαβάστε αναλυτικά.

Παραμονές του διεθνούς φιλικού κόντρα στην Ιταλία στο "Κρέιβεν Κότατζ", ο Βίνσεντ Ενιεάμα κατέθεσε στο BBC την άποψή του για τις προοπτικές της Εθνικής Νιγηρίας στο Μουντιάλ του 2014, με τον γκολκίπερ της Λιλ να τοποθετεί τον πήχη... στα ύψη.

"Η Νιγηρία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ στη Βραζιλία. Είμαι πεπεισμένος πως η εθνική μας ομάδα μπορεί όχι μόνο να είναι η πρώτη εκπρόσωπος της Αφρικής που θα φτάσει σε έναν ημιτελικό Μουντιάλ αλλά μπορεί να γίνει και η πρώτη που θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Εγώ πιστεύω στο Θεό και στη Βίβλο. Η Βίβλος λέει πως ο Θεός επιλέγει αυτόν που θέλει και εάν μία ημέρα ο Θεός ακουμπήσει το χέρι του πάνω στη Νιγηρία, τα πάντα μπορούν να συμβούν".

Να σημειωθεί πως ο 31χρονος γκολκίπερ της Λιλ είναι διεθνής από το 2002 με τη Νιγηρία, με την οποία μετράει ήδη 86 συμμετοχές, ενώ δεν έχει ηττηθεί στα 8 τελευταία παιχνίδια του: επτά με τη φανέλα της Λιλ και ένα με αυτή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ