ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Εμφύλιος" στην Ακτή Ελεφαντοστού μεταξύ Τουρέ και Ντρογκμπά

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Didier Drogba of Cote D'Ivoire during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and Cote D'Ivoire at Arena Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Didier Drogba of Cote D'Ivoire during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and Cote D'Ivoire at Arena Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Michael Steele/Getty Images) GETTY IMAGES

Φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της Ακτής Ελεφαντοστού λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Ελλάδα εξαιτίας της διαμάχης Ντρογκμπά-Γιάγια Τουρέ για το περιβραχιόνιο!

Ο Ντογκμπά θεωρείται ο εμβληματικός αρχηγός των "ελεφάντων" ωστόσο η απουσία του από την ενδεκάδα στα δύο πρώτα ματς του ομίλου με Ιαπωνία και Κολομβία είχε ως συνέπεια να λάβει το χρίσμα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο 36χρονος φορ ξεκίνησε στην ενδεκάδα στην αναμέτρηση με την Ελλάδα και δικαιολογημένα ζήτησε να φορέσει το περιβραχιόνιο.

Ο Γιάγια Τουρέ εκνευρισμένος επέμεινε πως ο ίδιος θα έπρεπε να συνεχίσει να είναι ο αρχηγός ειδικά μετά τον χαμό του αδερφού του.

Ο τεχνικός της Ακτής Ελεφαντοστού, Σαμπρί Λαμουσί αδυνατούσε να δώσει λύση με συνέπεια να δημιουργηθεί ένταση. Τελικά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά φόρεσε το περιβραχιόνιο μέχρι την στιγμή που αντικαταστάθηκε παραχωρώντας το στα τελευταία λεπτά στον Γιάγια Τουρέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ