ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός Μουντιάλ ο Μουστάφι

PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 30:  Referee Sandro Ricci gestures as Shkodran Mustafi of Germany receives assistance during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Germany and Algeria at Estadio Beira-Rio on June 30, 2014 in Porto Alegre, Brazil.  (Photo by Martin Rose/Getty Images)
PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 30: Referee Sandro Ricci gestures as Shkodran Mustafi of Germany receives assistance during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Germany and Algeria at Estadio Beira-Rio on June 30, 2014 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Martin Rose/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Γερμανός αμυντικός, Σκοντράν Μουστάφι, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αλγερία και θα χάσει τους επόμενους αγώνες των "πάντσερ" στο Μουντιάλ.

Ο αμυντικός της εθνικής Γερμανίας Σκοντράν Μουστάφι, υπέστη ένα μυϊκό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την αντίστοιχη της Αλγερίας και θα χάσει τη συνέχεια του Μουντιάλ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τη Γαλλία για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

"Ο Μουστάφι, έκανε μία εξαιρετική δουλειά. Ένιωθε πόνους. Ίσως χρειάζεται δύο ή τρεις εβδομάδες για να επανέλθει.", δήλώσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας Γιόακιμ Λεβ για τον 22άχρονο αμυντικό του, που αντικαταστάθηκε από τον Σάμι Κεντίρα στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης με την Αλγερία.

Η Γερμανία μετά την πρόκριση επί της αφρικανικής ομάδας καλείται να αντιμετωπίσει τη Γαλλία στο πλαίσιο των προημιτελικών του Μουντιάλ, με τον τεχνικό των "πάντσερ" να αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ματς Χούμελς, Λούκας Ποντόλσκι, Σάμι Κεντίρα και Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ με τον τελευταίο να είναι εξαντλημένο όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής του.

"Ο Σβαϊνστάιγκερ έπαιξε στο δεύτερο παιχνίδι του και δεν είναι στη καλύτερη φόρμα. Είναι εξαντλημένος. Και αυτός και ο Κεντίρα δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν για 90 λεπτά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ