ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός Μουντιάλ ο Ριμπερί!

Εκτός Μουντιάλ ο Ριμπερί!

Ο Φρανκ Ριμπερί τίθεται νοκ-άουτ από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε!

Σοκ στην Εθνική Γαλλίας έξι ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς επιβεβαιώθηκε πως ο μεγάλος σταρ και ηγέτης της ομάδας, Φρανκ Ριμπερί, μένει ΟΡΙΣΤΙΚΑ εκτός της 23μελής αποστολής λόγω προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στην πλάτη.

"Αυτό το πρωί ο Ριμπερί σταμάτησε κατά τη διάρκεια μίας κούρσας. Σήμερα δεν μπορεί να προπονηθεί. Τα τεστ έδειξαν πως η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Εκτός Μουντιάλ ο Ριμπερί!

Δεν μπορεί να παίξει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο άσος της Μπάγερν Μονάχου δεν θα κάνει το ταξίδι στη Βραζιλία.

Και συμπλήρωσε αναφορικά με την παρουσία της ομάδας του στα γήπεδα της Βραζιλίας: "Θα πρέπει να παραμείνουμε φιλόδοξοι, αλλά φυσικά θα ήμασταν πιο δυνατοί με τον Ριμπερί στο 100%.".

Τον τραυματισμό του συμπαίκτη του σχολίασε και ο Γιοάν Καμπάγ λέγοντας: "Όσο περνούσε ο καιρός τόσο διαπιστώναμε περισσότερο πως δεν βελτιωνόταν η κατάσταση.

Είμαστε μία νεανική ομάδα, ο Ριμπερί ήταν ο σημαντικότερος παίκτης μας. Θα πρέπει να το δεχτούμε αυτό, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η ομάδα εξακολουθεί να έχει ποιότητα".

Εκτός Μουντιάλ ο Ριμπερί!

Τη θέση του Ριμπερί στην αποστολή των "τρικολόρ" θα πάρει ο μέσος της Μονπελιέ, Ρεμί Καμπελά, ενώ σημειώνεται πως υπάρχει μία ακόμα αλλαγή της τελευταίας στιγμής στη Γαλλία με τον Σνιντερλέν (Σαουθάμπτον) να αντικαθιστά τον τραυματία Γκρενιέ.

Το άσχημο για τον σούπερ σταρ της Μπάγερν είναι πως δεν θα έχει την ευκαιρία να ξαναπαίξει σε τελική φάση Μουντιάλ, με τον ίδιο να έχει δηλώσει πριν λίγο καιρό πως θα αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μετά το τέλος του Euro 2016.

Όσο για το μέγεθος της απώλειας για τη Γαλλία αρκεί να σημειωθεί πως ο Ριμπερί ήταν ο μοναδικός Γάλλος παίκτης με 10+ γκολ και ασίστ στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ