ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθεώνει Γερμανία η κόρη Μπερλουσκόνι

Αποθεώνει Γερμανία η κόρη Μπερλουσκόνι

Η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την κατάκτηση του Μουντιάλ από τα "πάντσερ" και κάλεσε την ιταλική ομοσπονδία να παραδειγματιστεί από το επιτυχημένο γερμανικό μοντέλο.

"Η επικράτηση των Γερμανών στο Μουντιάλ είναι προϊόν θάρρους να αλλάξουν πρόσωπα και κανόνες. Η Γερμανία έχει μία ομοσπονδία που προχωράει σε καιτονομίες και που είναι σε θέση να κάνει αυτά που στην Ιταλία δεν γίνονται και που δεν υπάρχει διάθεση να γίνουν", δήλωσε αρχικά η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και νυν αντιπρόεδρος της Μίλαν, για να προσθέσει:

"Η Γερμανία άξιζε το τρόπαιο, ήταν η πιο δυνατή ομάδα. Αυτή όμως είναι μία επιτυχία που έρχεται από μακριά και δεν ήρθε κατά τύχη. Έρχεται, συγκεκριμένα, από τις αρχές του αιώνα όταν η Γερμανία αποφάσισε με γενναιότητα να αλλάξει πρόσωπα και κανόνες.

Αποθεώνει Γερμανία η κόρη Μπερλουσκόνι

Είναι μία χώρα που απέδειξε, όσον αφορά στην διακυβέρνηση του ποδοσφαίρου, πως έχει έναν ισχυρό προγραμματισμό και πως διαθέτει μία ικανή και καιτονόμα ομοσπονδία.

Αποθεώνει Γερμανία η κόρη Μπερλουσκόνι

Μία ομοσπονδία που επενδύει μαζικά και υποχρεωτικά σε εγκαταστάσεις, σε στάδια και σε μία νικηφόρα πολυεθνική ενσωμάτωση. Όλα αυτά στην Ιταλία δεν έχουν γίνει και μου φαίνεται πως δεν υπάρχει και η διάθεση να γίνουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ