ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απορρίφθηκε η ένσταση του Σουάρες

NATAL, BRAZIL - JUNE 24:  Luis Suarez of Uruguay reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Italy and Uruguay at Estadio das Dunas on June 24, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)
Σουάρες GETTY IMAGES

Η Επιτροπή Εφέσεων της FIFA απέρριψε το αίτημα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουρουγουάης και του Λουίς Σουάρες για μείωση της ποινής του επιθετικού της "σελέστε".

Η αρμόδια επιτροπή της FIFA, απέρριψε τις ενστάσεις της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ουρουγουάης αλλά και του ιδίου του Λουίς Σουάρες για μείωση της επιβεβλημένης ποινής στον επιθετικό της "σελέστε" για το δάγκωμα στον Ιταλό αμυντικό, Τζόρτζιο Κιελίνι.

Όπως γνωστοποίησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία για την απόρριψη του αιτήματος ενημερώθηκαν τόσο η αντίστοιχη της Ουρουγουάης όσο και ο διεθνής επιθετικός. Η απόφαση ωστόσο, δεν είναι οριστική κάτι που σημαίνει ότι ο Λουίς Σουάρες και η Ομοσπονδία της χώρας του μπορούν να προσφύγουν στο CAS.

"Οι εφέσεις του Σουάρες και της Ομοσπονδίας της Ουρουγουάης απορρίφθηκαν, οι κυρώσεις διατηρούνται. Η Επιτροπή Εφέσεων της FIFA, αποφάσισε να απορρίψει τις προσφυγές τόσο του ποδοσφαιριστή όσο και της Ομοσπονδίας της χώρας και επιβεβαίωσε την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, η οποία επιβλήθηκε στις 25 Ιουνίου.

Το σκεπτικό της απόφασης κοινοποιήθηκε την Πέμπτη τόσο στον ποδοσφαιριστή όσο και στην Ομοσπονδία. Η απόφαση δεν είναι ακόμη οριστική. Δηλαδή, μπορεί να υπάρξει προσφυγή στο CAS,τόσο από το μέρος του ποδοσφαιριστή όσο και από αυτό της Ομοσπονδίας, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ