ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απείλησε ο Σούνιγα τον Νεϊμάρ (;)

JX Fortaleza (CE) 04.07.2014 - Copa Fifa 2014 - Jogo Brasil X Colômbia.NEYMAR.
Local: Arena Castelão.
Foto Marcelo Theobald/Extra/Agência  O Globo.
JX Fortaleza (CE) 04.07.2014 - Copa Fifa 2014 - Jogo Brasil X Colômbia.NEYMAR. Local: Arena Castelão. Foto Marcelo Theobald/Extra/Agência O Globo. GLOBO VIA GETTY IMAGES

Τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής, αποκαλύπτει συνομιλία του Καμίλο Σούνιγα με τον Νεϊμάρ δευτερόλεπτα πριν τον τραυματισμό του δεύτερου από τον πρώτο, εγείροντας ερωτήματα. (βίντεο)

Το τηλεοπτικό κανάλι της Αργεντινής, TYC Sports, αποκαλύπτει μέσω του βίντεο της μετάδοσης της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κολομβία και τη Βραζιλία, συνομιλία μεταξύ του Καμίλο Σούνιγα και του Νεϊμάρ δευτερόλεπτα πριν το σκληρό φάουλ του πρώτου που τραυμάτισε σοβαρά και άφησε εκτός συνέχειας τον δεύτερο, με τα σενάρια για το περιεχόμενο αυτής να δίνουν και να παίρνουν.

Το βίντεο δείχνει τους πρωταγωνιστές της επίμαχης φάσης να μιλούν, με τον Κολομβιανό να απευθύνεται προς το μέρος του Βραζιλιάνου, ο οποίος δεν φαίνεται να του απαντάει. Δευτερόλεπτα μετά τη συνομιλία, ο Σούνιγα θα κάνει ένα σκληρό φάουλ στον Νεϊμάρ και θα τον αφήσει εκτός συνέχειας του Μουντιάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ