ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απάντηση με νόημα από τον Μαραντόνα

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 21:  Diego Maradona (L) and his daughter Giannina Maradona look on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Argentina and Iran at Estadio Mineirao on June 21, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Ian Walton/Getty Images)
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JUNE 21: Diego Maradona (L) and his daughter Giannina Maradona look on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Argentina and Iran at Estadio Mineirao on June 21, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Ian Walton/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Μαραντόνα απάντησε με άκομψο τρόπο στην "επίθεση" που δέχτηκε από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής. Δείτε το βίντεο.

O Ντιέγκο Μαραντόνα απάντησε με σκληρό τρόπο στη δήλωση του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής Χούλιο Γκροντόνα, ότι ο Ντιεγκίτο φέρνει κακή τύχη στην ομάδα.

Ο Μαραντόνα ήταν "παρών" στο "Belo Orizonte" στη νίκη της "αλμπισελέστε" επί του Ιράν με 1-0 χάρις στο εκπληκτικό γκολ του Μέσι.

Ο Μαραντόνα έφυγε από το γήπεδο πριν μπει το γκολ και η αποχώρηση του δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής που δήλωσε μετά το ματς: " Έφυγε η κακή τύχη και κερδίσαμε", υπονοώντας την παρουσία του Μαραντόνα στο γήπεδο.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Μαραντόνα, ο οποίος ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μόλις έμαθε τις δηλώσεις ύψωσε μπροστά στην κάμερα το μεσαίο του δάχτυλο προς τον Γκροντόνα.

Η κόντρα τους ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια όταν η Ομοσπονδία δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Μαραντόνα ως προπονητή της εθνικής μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.

Ο Μαραντόνα δεν είχε αποδεχθεί τις αλλαγές στο προπονητικό τιμ που ήθελε να επιβάλει η ομοσπονδία με αποτέλεσμα να έρθει η ρήξη.

Τέλος, αναφορικά με την εμφάνιση της Αργεντινής στον αγώνα με το Ιράν, ο Μαραντόνα δήλωσε χαρακτηριστικά: " H Αργεντινή δεν είναι σε καλό δρόμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ