ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άπαντες παρόντες και οι σκέψεις του Σάντος

Άπαντες παρόντες και οι σκέψεις του Σάντος
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Κολομβία, οι σκέψεις του Σάντος για την 11άδα.

Μια ακόμη προπόνηση της κύλησε για την Εθνική μας χωρίς να υπάρχουν προβλήματα και άπαντες είναι στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου με αντίπαλο την Κολομβία.

Οι κλιματολογικές συνθήκες αυτή την φορά αποτέλεσαν... σύμμαχο για τους διεθνείς μας, που έκαναν την προπόνησή τους στο Αρακαζού χωρίς βροχή και όλοι συμμετείχαν κανονικά και δεν υπήρξε απρόοπτο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανεβάζει "στροφές" και αναμένεται να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της Εθνικής με την ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν, ενώ και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω το προβληματάκι που αντιμετώπισε.

Αρχικά έγιναν ανοίγματα και σπριντ υπό τις οδηγίες του Νεκτάριου Πανταζή, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε άσκηση τακτικής, όπου οι Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αμύνονταν σε τριάδες επιθετικών με παιχνίδι τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα.

Από εκεί και πέρα, ήδη φαίνονται τα πλάνα του Πορτογάλου εκλέκτορα αναφορικά με το αρχικό σχήμα του Σαββάτου, με τον Καρνέζη να είναι στο τέρμα, οι Τοροσίδης και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας και δίδυμο στόπερ οι Μανωλάς και "Πάπα", με τον Μόρα να είναι έτοιμος πάντως να καλύψει το όποιο κενό, όντας απολύτως έτοιμος όποτε του ζητηθεί, να πάρει φανέλα βασικού.

Οι Μανιάτης και Κατσουράνης είναι οι σίγουροι για το κέντρο, με τον Κονέ να δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του Τζιόλη για την 3άδα στα χαφ, ενώ οι "Σάλπι" και Σαμαράς θα βρεθούν στα άκρα, με τον Φετφατζίδη να έρχεται από τον πάγκο. Όσο για την επίθεση, παλεύουν για το αρχικό σχήμα οι Μήτρογλου και Γκέκας και όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διήμερο.

Αυτή ήταν η προτελευταία προπόνηση στο Αρακαζού, καθώς την Πέμπτη (12/6, 16:00 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία και μετά η αποστολή θα πετάξει για το Μπέλο Οριζόντε, δύο ημέρες πριν το ματς με την Κολομβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ