ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανήσυχη η FIFA για το Μουντιάλ του 2014

Ανήσυχη η FIFA για το Μουντιάλ του 2014
© AP

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην FIFA σχετικά με την πορεία των προετοιμασιών της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, την ώρα που και ο Ρομάριο εμφανίστηκε βαθύτατα απαισιόδοξος από την εξέλιξη των διαδικασιών.

Μιλώντας στο πλαίσιο του "World Football Forum" στη Μόσχα, ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Τζερόμ Βαλκ, έκανε έκδηλη απογήτευσή του για την καθυστέρηση των έργων που αφορούν τη φιλοξενία του Μουντιάλ 2014.

"Δεν υπάρχουν στάδια, δεν υπάρχουν αεροδρόμια και αυξάνεται ανησυχητικά η πιθανότητα κάποιες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού Μαρακανά, να είναι έτοιμες μόλις λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη."

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Ρομάριο ζήτησε θεϊκή...παρέμβαση για να μπορέσει η χώρα του να φέρει σε πέρας τη διοργάνωση του Μουντιάλ με τόση λαμπρότητα όση δήλωνε, όταν ανέλαβε την διεξαγωγή.

"Θα σας πω την αλήθεια: τα Ευαγγέλια λένε ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει. Μόνο Αυτός μπορεί να εξασφαλίσει ότι η Βραζιλία θα φέρει σε πέρας το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν κατέβει από τον ουρανό τα επόμενα τρία χρόνια τότε είναι πιθανόν" είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πλέον αναμένεται να φανεί, αν οι Βραζιλιάνοι τελικά θα τα καταφέρουν, ή θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος οι... ανώτερες δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ