ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμονή για Φαλκάο μέχρι το... τελευταίο λεπτό

Αναμονή για Φαλκάο μέχρι το... τελευταίο λεπτό

Ο Χοσέ Πέκερμαν τόνισε με δηλώσεις του πως θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, ώστε να δει αν θα είναι έτοιμος για το Μουντιάλ ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Πρόκειται αναμφίβολα για το "βαρύ πυροβολικό" της Κολομβίας και το ενδεχόμενο να μην είναι έτοιμος για το Μουντιάλ, κάνει τον Χοσέ Πέκερμαν να έχει έναν διαρκή πονοκέφαλο, με τον φόβο να μην τον έχει στην διάθεσή του.

Ο εκλέκτορας της αντιπάλου της Εθνικής μας ομάδας στον τρίτο όμιλο, τόνισε με δηλώσεις του πως θα περιμένει τον φορ της Μονακό μέχρι τέλους, διότι δεν θέλει να τον θέσει εκτός, αν δεν είναι 100% σίγουρος πως όντως δεν μπορεί να προσφέρει.

"Θα περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό της τελευταίας ημέρας", είπε ο Αργεντινός κόουτς στην προπονητική βάση της ομάδας στο Μπουένος Άιρες.

Για τον Πέκερμαν υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 2 Ιουνίου, ώστε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις του, περιμένοντας με αγωνία τον 28χρονο φορ, ο οποίος έχει 20 γκολ σε 51 διεθνείς εμφανίσεις.

Εκτός είναι σίγουρα ο Έντουιν Βαλένσια, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Κολομβίας να τονίζει επ' αυτού πως "είμαστε αναγκασμένοι να θέσουμε εκτός τον Βαλένσια εξαιτίας πολλών τραυματισμών".

Θυμίζουμε πως η Κολομβία έχει να δώσει φιλικά στην πρωτεύουσα της Αργεντινής απέναντι στη Σενεγάλη (31/5) και την Ιορδανία (6/6).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ