ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλόνσο: "Δεν έκλεισε ο κύκλος μας"

CURITIBA, BRAZIL - JUNE 15:  Xabi Alonso of Spain faces the media during a Spain press conference at Centro de Entrenamiento do Caju on June 15, 2014 in Curitiba, Brazil.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
CURITIBA, BRAZIL - JUNE 15: Xabi Alonso of Spain faces the media during a Spain press conference at Centro de Entrenamiento do Caju on June 15, 2014 in Curitiba, Brazil. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Σίγουρος πως ο κύκλος της Ισπανίας δεν έχει ακόμα κλείσει και πως η "φούρια ρόχα" μπορεί να αντιδράσει μετά την συντριβή στην πρεμιέρα από την Ολλανδία εμφανίστηκε ο Τσάμπι Αλόνσο.

"Αναλύουμε αυτό που συνέβη την Παρασκευή (σ.σ. ήττα με 5-1 στην πρεμιέρα), απέναντι στη Χιλή θα έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε την κατάσταση και να αφήσουμε πίσω μας την απαισιοδοξία.

Έχουμε κερδίσει την αυτοπεποίθηση μέσα στο γήπεδο, αν παίξουμε όπως ξέρουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες", σχολίασε ο άσος της "φούρια ρόχα" σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, για να συμπληρώσει αναφορικά με τη Χιλή:

"Είναι μία επικίνδυνη ομάδα και επιθετική, τους γνωρίζουμε καλά. Τους είδα κόντρα στην Αυστραλία, έπαιξαν με το δικό τους στιλ αλλά και οι αντίπαλοι είχαν τις ευκαιρίες τους".

Όσο για αυτούς που κάνουν λόγο εδώ και λίγες ημέρες για τέλος εποχής στην Εθνική Ισπανίας μετά από τρεις διαδοχικούς θριάμβους σε Euro 2008, Μουντιάλ 2010 και Euro 2012, ο 32χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κατηγορηματικός:

"Είναι μία υπερβολή, έχουμε πολλά ακόμα να δώσουμε παρά την άσχημη ήττα από την Ολλανδία. Εάν είμαστε κουρασμένοι;

Στο τελευταίο ματς όταν το σκορ έγινε 3-1 εις βάρος μας, παίξαμε περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό, αποδιοργανωθήκαμε.

Στο ματς με τη Χιλή θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ματς και να έχουμε μεγαλύτερο βάθος ως ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ