ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία για Μπάκα στην Κολομβία

BUENOS AIRES, ARGENTINA - MAY 31: Carlos Bacca of Colombia and teammates celebrate their team's second goal during the International Friendly Match between Colombia and Senegal at Pedro Bidegain Stadium on May 31, 2014 in Buenos Aires, Argentina. (Photo by Gabriel Rossi/Getty Images)
BUENOS AIRES, ARGENTINA - MAY 31: Carlos Bacca of Colombia and teammates celebrate their team's second goal during the International Friendly Match between Colombia and Senegal at Pedro Bidegain Stadium on May 31, 2014 in Buenos Aires, Argentina. (Photo by Gabriel Rossi/Getty Images) GETTY IMAGES

Μπορεί η εθνική Κολομβίας να νίκησε την Ελλάδα στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Μουντιάλ, ωστόσο οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν ήσυχους τους "καφετέρος'', με τελευταίο θύμα τον επιθετικό Κάρλος Μπάκα.

Ο Κάρλος Μπάκα τραυματίστηκε κατά την διάρκεια εκτέλεσης άσκησης στην προπόνηση της Κυριακής της εθνικής Κολομβίας προσθέτοντας έναν ακόμη προβληματισμό στο κεφάλι του ομοσπονδιακού τεχνικού των "καφετέρος", Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο γεννημένος στην Μπαρανκίγια επιθετικός της Σεβίλλης, Κάρλος Μπάκα, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Κολομβίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Σάο Παόυλο για περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και ο ενδεχόμενος χρόνος απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

Πάντως οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες από το προπονητικό κέντρο της εθνικής Κολομβίας προς τα ΜΜΕ της χώρας κάνουν λόγο για απουσία από διάστημα τριών ημερών και επτά ημερών μέχρι και το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αγωνία ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού μεγαλώνει για την Κολομβία, με την απουσία του Μπάκα να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει να σκέφτεται ο Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ