ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοιχημάτισαν στο διάστημα για το ΗΠΑ-Γερμανία!

Στοιχημάτισαν στο διάστημα για το ΗΠΑ-Γερμανία!

Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ζουν σε ρυθμούς Μουντιάλ. Δείτε τους δύο Αμερικανούς αστροναύτες να ξυρίζουν το κεφάλι τους λόγω χαμένου στοιχήματος απέναντι στον... Γερμανό της παρέας (videos).

O πυρετός για το Μουντιάλ έχει ξεφύγει από τον Πλανήτη Γη και έχει φτάσει μέχρι τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) εκεί όπου οι δύο Αμερικανοί αστροναύτες Reid Wiseman και Steve Swanson και ο Γερμανός Alexander Gerst έβαλαν στοίχημα για τον νικητή στον πρόσφατο αγώνα της Γερμανίας κόντρα στις ΗΠΑ.

Το φινάλε εκείνου του αγώνα βρήκε τις δύο εθνικές ομάδες να πανηγυρίζουν αμφότερες την πρόκριση στους "16" ωστόσο το γκολ του Τόμας Μίλερ έκρινε το στοίχημα υπέρ του Γερμανού αστροναύτη, με τους χαμένους της υπόθεσης να αναγκάζονται να ξυρίσουν γουλί το κεφάλι τους.

Αυτός μάλιστα που ανέλαβε να τους κουρέψει ήταν ο νικητής του στοιχήματος Alexander Gerst (σε περίπτωση που έχανε η Γερμανία, είχε δεσμευτεί να ζωγραφίσει στο ξυρισμένο κεφάλι του την αμερικανική σημαία!), με την έλλειψη βαρύτητας να δημιουργεί μάλιστα απίστευτες δυσκολίες!

"Τα συλληπητήριά μας για την απώλεια σας Steve και Reid. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το καραφλό είναι πιο αεροδυναμικό όταν είναι στον αέρα", σχολίασε με χιούμορ μία φωνή από τον σταθμό ελέγχου της Nasa στο Χιούστον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ