ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η προπόνηση του Φαλκάο στις ΗΠΑ!

BUENOS AIRES, ARGENTINA - MAY 31: Radamel Falcao of Colombia looks on before the International Friendly Match between Colombia and Senegal at Pedro Bidegain Stadium on May 31, 2014 in Buenos Aires, Argentina. (Photo by Gabriel Rossi/Getty Images)
BUENOS AIRES, ARGENTINA - MAY 31: Radamel Falcao of Colombia looks on before the International Friendly Match between Colombia and Senegal at Pedro Bidegain Stadium on May 31, 2014 in Buenos Aires, Argentina. (Photo by Gabriel Rossi/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Κολομβία αγωνίζεται αυτή την ώρα κόντρα στην Ουρουγουάη, με τον μεγάλο απόντα των "καφετέρος" και του Μουντιάλ γενικότερα, Ραδαμέλ Φαλκάο, να αναρρώνει μακριά από τη Βραζιλία. (βίντεο)

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο, μεγάλος απών της εθνικής Κολομβίας αλλά και του Μουντιάλ γενικότερα, μπορεί να ακολούθησε την αποστολή των "καφετέρος'' στην προσπάθειά της στα γήπεδα της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, αλλά πλέον αναρρώνει στις παραλίες του Μαϊάμι, προσπαθώντας σταδιακά να επανέλθει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Η εθνική Κολομβίας αγωνίζεται αυτή την ώρα απέναντι στην αντίστοιχη της Ουρουγουάης (μπείτε ΕΔΩ να δείτε το live της αναμέτρησης) χωρίς τον Ραδαμέλ Φαλκάο που είναι, δίχως αμφιβολία, ο μεγάλος απόντας του Μουντιάλ.

Εν μέσω των φημών που τον θέλουν να φεύγει από τη Μονακό προκειμένου να γίνει κάτοικος Μαδρίτης, ο Κολομβιανός επιθετικός αναρρώνει κάμποσα χιλιόμετρα μακριά από το "Μαρακανά", στις παραλίες των ΗΠΑ και στο ειδικά στο Μαϊάμι, προσπαθώντας να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ