ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η φοβερή ατάκα στον Ομπάμα από τον Βέλγο πρωθυπουργό

NATO Secretary General Anders Fogh Rasmussen (L) and US President Barack Obama (R) greet Prime Minister of Belgium Elio Di Rupo at McCormick Place in Chicago, Illinois, during the NATO 2012 Summit May 20, 2012 . AFP PHOTO Jim WATSON        (Photo credit should read JIM WATSON/AFP/GettyImages)
NATO Secretary General Anders Fogh Rasmussen (L) and US President Barack Obama (R) greet Prime Minister of Belgium Elio Di Rupo at McCormick Place in Chicago, Illinois, during the NATO 2012 Summit May 20, 2012 . AFP PHOTO Jim WATSON (Photo credit should read JIM WATSON/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Διαβάστε για το στοίχημα με το οποίο ο Έλιο Ντι Ρούπο είχε "προκαλέσει" τον Μπάρακ Ομπάμα αλλά και το πικάρισμά του στον πρόεδρο των ΗΠΑ μετά την πρόκριση του Βελγίου.

Ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Έλιο Ντε Ρούπο, είναι ένθερμος υποστηρικτής της εθνικής ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας και δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την αγάπη και την πίστη του σε αυτή.

Ήταν μάλιστα τόσο σίγουρος για την επιτυχία των "κόκκινων διαβόλων" εις βάρος των ΗΠΑ στο νοκ-άουτ αγώνα της φάσης των "16" ώστε να... προκαλέσει μέσω Twitter τον Μπάρακ Ομπάμα, στοιχηματίζοντας μερικές ακριβές βελγικές μπύρες για την πρόκριση της χώρας του!

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν ανταποκρίθηκε στην στοιχηματική πρόκληση, παρόλα αυτά ο Ντι Ρούπο δεν τον ξέχασε και μετά τη νίκη με 2-1 του Βελγίου "ξαναχτύπησε" μέσω του λογαριασμού του.

"Σου το είχα πει", έγραψε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Μπάρακ Ομπάμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ