ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αγωνία του Φέντερερ

Η αγωνία του Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ μοιράστηκε με τους ακόλουθους του στο Twitter τα συναισθήματα του στον νοκ άουτ αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Ελβετία και στην Αργεντινή.

Όλα τα έκανε σωστά ο Ρότζερ Φέντερερ σήμερα, προκρίθηκε εύκολα και γρήγορα στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον. Τελείωσε με τη συνέντευξη Τύπου και πρόλαβε τη σέντρα στο Αργεντινή-Ελβετία την ώρα που έκανε μασάζ.

Μέσω του Twitter ο πιο επιτυχημένος τενίστας στην ιστορία των Grand Slam ενθάρρυνε τους συμπατριώτες του και στις ευκαιρίες της ομάδας του Χίτσφελντ πείραζε και τον Αργεντινό Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Βέβαια όσο πλησιάζαμε στο 90' ο διάσημος τενίστας δεν έκρυβε την αγωνία του, έχοντας κουκουλωθεί με μια πετσέτα. Στο διάλειμμα πριν από την παράταση έστρεψε το ενδιαφέρον του στον αγώνα του Ράφα Ναδάλ με τον Νικ Κύργιο.

Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας στην παράταση, ιπποτικά ο Φέντερερ έδωσε συγχαρητήρια στην Αργεντινή (σ.σ. έχει γυρίσει διαφημιστικά σποτ με τον Λιονέλ Μέσι) και είπε μπράβο στους συμπατριώτες του για την πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Φέντερερ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (2/7) τον συμπατριώτη του, Σταν Βαβρίνκα στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον. Οι δύο φίλοι και συμπαίκτες στο διπλό (σ.σ. έχουν και το παρατσούκλι Federinka), δεν παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ