ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι και Ντελ Μπόσκε τα "χρυσά" φαβορί!

Μέσι και Ντελ Μπόσκε τα "χρυσά" φαβορί!

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν μέχρι στιγμής ένα μικρό πλεονέκτημα στον Μέσι απέναντι στον Ρονάλντο και ένα τεράστιο προβάδισμα στον Ντελ Μπόσκε απέναντι στους υπόλοιπους προπονητές για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Διαβάστε στο Sport24.gr πώς έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις και ποιες είναι οι προβλέψεις.

Οι στοιχηματικές εταιρίες, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, θεωρούν ότι ο Μέσι θα κερδίσει και φέτος τη Χρυσή Μπάλα, την τέταρτη της καριέρας του.

Παράλληλα πιστεύουν ότι ο Ντελ Μπόσκε είναι σχεδόν σίγουρος νικητής στο αντίστοιχο βραβείο για τους προπονητές.

Η τελική τριάδα των υποψήφιων για τη Χρυσή Μπάλα, τόσο σε παίκτες όσο και σε προπονητές, θα ανακοινωθεί στις 29 Νοεμβρίου και οι νικητές θα γίνουν γνωστοί στις 7 Ιανουαρίου του νέου έτους, αυτό όμως δεν εμποδίζει σε τίποτα τις στοιχηματικές εταιρίες να κάνουν ήδη τους υπολογισμούς τους σχετικά με τα φαβορί και να δίνουν αποδόσεις για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν το έπαθλο.

ΜΕΣΙ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ & ΙΝΙΕΣΤΑ

Έχει σχηματιστεί η πεποίθηση ότι ο Μέσι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους Ρονάλντο και Ινιέστα στη διεκδίκηση του βραβείου για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς. Ήδη υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που ψηφίζουν, που έχουν δηλώσει ανοιχτά τις προτιμήσεις τους. Και μέχρι στιγμής τουλάχιστον όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Μέσι θα κερδίσει την τέταρτη – συνεχόμενη – Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.

Ο Αργεντίνος βραβεύτηκε πριν λίγες μέρες με το Χρυσό Παπούτσι, κάτι που όπως φαίνεται, είναι πιο σημαντικό από το πρωτάθλημα που κέρδισε την περασμένη σεζόν η Ρεάλ. Τα 50 γκολ που σημείωσε πέρυσι ο Μέσι – και που αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού τόσο ως σύνολο τερμάτων όσο και ως σύνολο βαθμών – έχουν δημιουργήσει ένα ρεύμα υπέρ του άσου της Μπαρτσελόνα.

Μέσι και Ντελ Μπόσκε τα "χρυσά" φαβορί!

Από την άλλη, ο Ρονάλντο έχασε σημαντικό έδαφος στην κούρσα της διεκδίκησης επειδή δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον καταιγιστικό ρυθμό του Μέσι στο σκοράρισμα στην τελική ευθεία του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και επειδή φέτος βρίσκεται πάλι πίσω από τον μεγάλο αντίπαλό του. Το ρόλο τους έχουν παίξει και το χαμένο πέναλτι στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπάγερν, αλλά και το πέναλτι που δεν εκτέλεσε ποτέ απέναντι στην Ισπανία στο EURO.

Έτσι λοιπόν η απόδοση που δίνεται για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Μέσι, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1.80 στο STOIXIMAN, ενώ ο Ρονάλντο πληρώνει στο 2,45. Στην τρίτη θέση καλύτερα πλασαρισμένος βρίσκεται ο Ινιέστα, του οποίου οι μετοχές ανέβηκαν αρκετά από τη στιγμή που βραβεύτηκε από την ΟΥΕΦΑ ως κορυφαίος παίκτης της χρονιάς. Ακόμα κι έτσι όμως, η νίκη του Αντρές πληρώνεται 6 προς 1, που σημαίνει ότι οι πιθανότητες που του δίνονται δεν ξεπερνούν το 20%. Για αναλυτικές αποδόσεις σχετικά με το FIFA World Player Gala 2012, δείτε εδώ

ΝΤΕΛ ΜΠΟΣΚΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΕ 80%!

Μέσι και Ντελ Μπόσκε τα "χρυσά" φαβορί!

Τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ πιο ξεκάθαρα σε ότι αφορά τη Χρυσή Μπάλα των προπονητών, αφού υπάρχει ένα αδιαφιλονίκητο φαβορί που δεν είναι άλλο από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε. Ο μοναδικός που θα μπορούσε να κοντράρει τον εκλέκτορα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά οι αποδόσεις που δίνονται αφήνουν μικρά περιθώρια για την έκπληξη.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν στον Ντελ Μπόσκε ένα ποσοστό 80% να βραβευτεί με τη Χρυσή Μπάλα, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνουν 1.25 για κάθε ευρώ που παίζεται. Αντίθετα, ο Μουρίνιο έχει φτάσει στο 5, άρα οι πιθανότητές του δεν ξεπερνούν το 20%. Τέλος, να προσθέσουμε ότι ο περσινός νικητής, Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος αυτή τη στιγμή απέχει από τους πάγκους, πληρώνεται στο 21.

Πηγή: As

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ