ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δάνειο, εξυγίανση και αιχμές για Τζίγγερ"

"Δάνειο, εξυγίανση και αιχμές για Τζίγγερ"
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", κατά την οποία εγκρίθηκε η σύναψη δανείου με τον Αλαφούζο να τονίζει πως η ΠΑΕ θα εξυγιανθεί σε βάθος τριετίας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη λόγω των αλόγιστων εξόδων. Διαβάστε όλους τους διαλόγους

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας η έκτακτη Γενική Συνέλευση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", στην οποία ο Γιάννης Αλαφούζος κινήθηκε σε τρεις άξονες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αφού αρχικά ανέλυσε την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, στην συνέχεια εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους σκέφτεται να την αντιμετωπίσει.

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σε βάθος τριετίας θα έχει επέλθει η εξυγίανση της ΠΑΕ και πήρε την έγκριση της σύναψης δανείου για την "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

Από εκεί και πέρα, ο κ. Αλαφούζος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή τη μεθεπόμενη σεζόν, έχοντας απαλλαγεί από τον οικονομικό βραχνά και έχοντας δημιουργήσει ένα σύνολο βασισμένο στα δικά του παιδιά, προερχόμενα από την ακαδημία.

Τέλος, για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε, κατονόμασε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ως κύριο υπεύθυνο για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ΠΑΕ και πως η πολιτική των αλόγιστων εξόδων, που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια, ευθύνεται για το άνοιγμα των 28 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε αναλυτικά πως εξελίχθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση και όλους τους διαλόγους που ειπώθηκαν σε αυτήν.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ