ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουόλκοτ: "Καλύτερη η Άρσεναλ από την Τότεναμ"

Γουόλκοτ: "Καλύτερη η Άρσεναλ από την Τότεναμ"

Ο Θίο Γουόλκοτ με πρόσφατες δηλώσεις του θέλησε να "ανάψει τα αίματα", ενόψει του Λονδρέζικου ντέρμπι μεταξύ Άρσεναλ και Τότεναμ. Διαβάστε τι δήλωσε ο Άγγλος.

Συνέντευξη στην αγγλική "Sun" έδωσε ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ. Ο Άγγλος μίλησε για το ερχόμενο ντέρμπι μεταξύ της ομάδας του και της Τότεναμ, ωστόσο παρουσιάστηκε ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του.

"Πολλοί λένε πως είμαστε αδύναμοι, αλλά ακόμα κι έτσι είμαστε καλύτεροι από την Τότεναμ", τα λόγια του Άγγλου.

Όπως ήταν φυσικό, ο Γουόλκοτ ρωτήθηκε σχετικά με τις μεταγραφές τις Τότεναμ, σε αντίθεση με την απραξία της ομάδας του: "Μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως επειδή δεν έχουμε πάρει παίκτες έχουμε αποδυναμωθεί, αλλά δεν ισχύει. Είδατε πως μετά το κακό μας ξεκίνημα έχουμε όλο νίκες και κλείσαμε πολλά στόματα".

"Το παιχνίδι με την Τότεναμ θα είναι πολύ δυνατό. Οι οπαδοί κάνουν αυτά τα ματς ιδιαίτερα. Ναι μεν η Τότεναμ έχει ενισχυθεί με παίκτες, αλλά θεωρώ ότι είμαστε δυνατοί και εμείς".

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Για μας αυτό θα είναι ένα τεστ, ίσως το μεγαλύτερο. Έχουν επενδύσει πολλά χρήματα φέτος, αλλά αν συγκεντρωθούμε και παίξουμε όπως ξέρουμε, δεν μπορεί να μας κερδίσει κανένας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ