ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερουλάνος: "Στην Λιβαδειά κοντέψαμε να θρηνήσουμε ζωές"

Γερουλάνος: "Στην Λιβαδειά κοντέψαμε να θρηνήσουμε ζωές"
INTIME SPORTS

Τον προβληματισμό του για τα επεισόδια στην Λιβαδειά εξέφρασε ο υπουργούς Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.

Mιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8 ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα όσα συνέβησαν στην Λιβαδειά, ενώ εξέφρασε την ευχή ότι το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί μόλις τελειώσει το θέμα των νέων μέτρων.

Ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε σχετικά στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8:

" Στην Λιβαδειά κοντέψαμε να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές την προηγούμενη εβδομάδα και είδαμε στην Αίγυπτο ξεκάθαρα τι μπορεί να συμβεί μέσα σ' ένα γήπεδο αν δεν υπάρχουν σωστές υποδομές. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η Βουλή έχει το δικαίωμα και την εντολή να μειώνει τους μισθούς και συντάξεις και δεν έχει τη δυνατότητα να συζητήσει ένα νομοσχέδιο στο οποίο η μεγάλη πλειοψηφία του Κοινοβουλίου έχει ήδη συμφωνήσει.

Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία, την οποία σέβομαι απολύτως, νομίζω είναι η ώρα να μπει αυτό το νομοσχέδιο και να ψηφιστεί για το καλό των παιδιών μας. Εκτός από τα θέματα βίας που αφορούν κάθε 'Ελληνα που πηγαίνει στο γήπεδο και όλους εμάς και την εικόνα της χώρας προς τα έξω, υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα στο νομοσχέδιο που είναι πάρα πολύ κρίσιμα.

Καθυστερούν οι άδειες των αθλητών για την ολυμπιακή τους προετοιμασία, καθυστερούν τα χρήματα που δίνουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Αμέσως μετά έχουμε ένα νομοσχέδιο που απλοποιεί τις διαδικασίες για τις επενδύσεις. Δεν θα το ψηφίσει αυτό η ΝΔ; Δηλαδή είμαστε εδώ για να μειώσουμε μισθούς και συντάξεις και δεν θα δουλέψουμε τα αναπτυξιακά θέματα που έχουμε μπροστά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ